Fetița de 11 ani a unei românce plecate la muncă în Italia, violată de concubinul femeii. Minora a fost lăsată în grija bărbatului

O fetiță de 11 ani a trăit un coșmar îngrozitor, timp de aproape un an și jumătate, după ce mama ei a plecat la muncă în Italia, iar pe minoră a lăsat-o în grija concubinului său.

Bărbatul, în vârstă de 38 de ani și originar din județul Vaslui, a fost arestat în seara zilei de joi, 9 februarie 2023, acuzat fiind de viol în formă agravantă și continuată asupra fetiței partenerei sale.

Potrivit ziarului Libertatea, mama fetiței a plecat la muncă în Italia în vara anului 2020, atât din necesitate, cât și pentru a scăpa de bătăile primite de la concubinul ei.

Pe fetița sa a lăsat-o cu bărbatul de 38 de ani însă, fără să se gândească că acesta ar putea abuza în vreun fel de ea.

Minorei i-a fost frică să spună altor persoane despre violurile la care era supusă de bărbat și abia la sfârșitul anului 2021, când femeia s-a întors din Italia, a găsit curajul să i se plângă acesteia despre chinurile prin care a trecut.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

În acel moment, femeia a încheiat relația cu concubinul ei și a depus plângere la poliție. Bărbatul, pe de altă parte, a negat acuzațiile care i se aduceau și a declarat că el ar fi, de fapt, victima unei răzbunări.

Investigațiile s-au desfășurat cu dificultate, mai precizează sursa citată, deoarece dosarul a fost declinat între două secții de poliție rurală.

În cele din urmă însă, bărbatul de 38 de ani a fost pus sub acuzație și a fost supus testării cu aparatul poligraf.

Rezultatul testării a arătat apoi că inculpatul a manifestat comportament simulat la întrebările care făceau referire la abuzurile sexuale asupra fetiței de 11 ani.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad au cerut joi instanței să emită un mandat de arestare preventivă pe numele vasluianului, el fiind astfel încătușat și transferat după gratii.

Distribuie acest articol