Fetiță de 18 luni din Italia lăsată de mamă să moară de foame. Autopsia arată că micuța și-a mâncat scutecul

Autopsia asupra corpului micuței Diana, fetița de un an și 6 luni din Milano, regiunea italiană Lombardia, care a fost lăsată de mama ei să moară de foame și de sete, scoate la iveală detalii îngrozitoare, relatează Milano Today.

Potrivit sursei citate, medicul legist a găsit bucăți de scutec în stomacul fetiței, lucru care indică faptul că a încercat să-și mănânce scutecul de foame.

Lăsată singură timp de aproape o săptămână de mama ei, Alessia Pifferi, în vârstă de 37 de ani, Diana a trăit o lungă agonie, spun experții.

Alessia Pifferi, 37 de ani, femeia care și-a lăsat fetița de 18 luni să moară de foame.

Conform rezultatelor autopsiei, micuța a murit din cauza unei grave și prelungite deshidratări, agravată de temperatura ridicată din luna iulie a acestui an, când s-a produs decesul.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Mama Dianei a încuiat-o în casă timp de 6 zile, cu ferestrele închise și fără aer condiționat, lăsându-i doar un biberon cu lapte în care ar fi pus benzodiazepine – substanță sedativă – pentru a împiedica-o să plângă.

Italianca a recurs la acest gest pentru a putea petrece mai multe zile alături de partenerul ei, care locuiește în provincia Bergamo din aceeași regiune, au descoperit anchetatorii.

În zilele în care Diana a rămas singură așadar, fetița și-a mâncat propriul scutec pentru a supraviețui, lucru descoperit abia la autopsia a cărei rezultate au fost publicate zilele trecute.

Alessia Pifferi se află acum în închisoare și așteaptă finalizarea anchetei pentru a fi trimisă în judecată.

Între timp, mai scrie presa locală, ea a declarat: „Aș vrea să știu unde este îngropată fiica mea și să primesc o poză cu ea.”

Pe același subiect: