O fetiță de 4 ani din Italia a stat mai multe ore lângă mama decedată în timpul nopții: „Liniște, că mama doarme”

O fetiță de numai 4 anișori din Vigevano, provincia Pavia, și-a vegheat mai multe ore mama care decedase în timpul nopții crezând că doarme. La sosirea mătușii sale, micuța i-a cerut femeii să nu facă prea mult zgomot, „că mama doarme.”

S-a întâmplat într-un apartament de pe via Pergolesi, informează La Provincia pavese. Mama, în vârstă de 40 de ani, a decedat probabil în timpul somnului, dar fetița nu și-a dat seama și a rămas lângă ea pentru câteva ore bune.

Convinsă că mama nu-i răspunde pentru că doarme adânc, micuța a vegheat-o până a doua zi după-amiază, când sora mamei, îngrijorată că nu-i răspundea la telefon, s-a prezentat la ușa apartamentului.

Sora femeii decedate o sunase în repetate rânduri și neprimind niciun răspuns a decis să verifice singură ce s-a întâmplat.

Când a sunat la ușă, fetița i-a deschis și a rugat-o să nu facă prea mult zgomot pentru a nu deranja somnul mamei.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Nu se știe încă dacă cele două, mamă și fiică, locuiau singure sau așa s-a întâmplat în noaptea respectivă. Între timp, copila a fost încredințată rudelor sale pentru a primi afecțiunea necesară într-un moment atât de dificil.

Distribuie acest articol