Fetiță româncă dispărută fără urmă în Italia. Mama ei a intrat într-un magazin și la ieșire nu a mai găsit-o

O fetiță româncă în vârstă de 12 ani a dispărut joi, 10 august, de pe bulevardul Unità d’Italia din Bari, regiunea Puglia, în jurul orei 10:40 dimineața.

scomparsa-572x375
Gabriela a dispărut joi, 10 august 2023, în Italia, și de atunci este de negăsit. Sursă foto: telebari.it.

Potrivit Tele Bari, tânăra noastră conațională se numește Gabriela Emanuela și locuiește cu părinții săi în Carovigno, provincia Brindisi.

Conform informațiilor furnizate de președinta asociației pentru persoane dispărute “Penelope Puglia”, Annalisa Loconsole, fetița era împreună cu mama ei în momentul dispariției.

„Gabriela și părinții ei veniseră la Bari pentru a rezolva niște treburi. În jurul orei 10:40, când mama era într-un magazin foto pentru a face câteva fotografii tip pașaport, Gabriela a așteptat afară. Când mama a ieșit, nu a mai găsit-o”, a transmis Loconsole.

Părinții au raportat imediat dispariția fetei la forțele de ordine, care au demarat un plan de căutare cu ajutorul câinilor de urmărire.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

La momentul dispariției, Gabriela, care are ochii căprui și păr șaten, purta îmbrăcăminte sportivă: un tricou negru cu logo-ul Fila, pantaloni scurți de blugi albaștri și pantofi sport albi Nike. Ea avea la ea telefonul mobil, care este acum închis, dar nu și documentele.

„Dacă cineva o recunoaște pe străzile orașului, este rugat să contacteze centrul Penelope Puglia la numărul 329 9725717 sau să informeze carabinierii și poliția din Bari”, a adăugat președinta asociației.

Căutările pentru fetița de 12 ani s-au extins și în provincia Brindisi, în special în zona localității Carovigno, unde aceasta locuiește cu familia ei și unde frecventează școala gimnazială.

Distribuie acest articol