O fetiță română a murit în Italia în dimineața Anului Nou. A luptat ani de zile împotriva unei boli cumplite

O familie de români din Grosseto (Toscana) trăiește în aceste zile de început de an o dramă greu de descris în cuvinte. Alesia, 11 ani, fetița românilor Ada și Gabriel, a murit după ce a luptat cu o boală teribilă. Ea a fost operată la Pisa, dar nu a reușit să învingă răul care i-a furat mai întâi copilăria și apoi viața. Trupul micuței a plecat spre România, a anunțat mama fetiței într-o postare pe Facebook.

„Ieri, 1 ianuarie, prințesa noastră a plecat dintre noi. Oricine dorește să o salute poate veni la ora 19 pm înainte de plecarea în România. Îți mulțumim pentru toată afecțiunea pe care ne-ai arătat-o de-a lungul anilor. Ada și Gabriel”, a scris mama fetiței.

Alesia a fost nevoită să lupte ani de zile împotriva bolii, scrie publicația Il Tirreno. Ea s-a transferat împreună cu mama ei la Grosseto, pentru a putea beneficia de tratamentele medicilor italieni, în timp ce tatăl lucra ca polițist în România. Abia avea un pic de timp liber, tatăl micuței venea în Italia pentru a fi alături de fetița și de soția lui.

Părinții Ada și Gabriel Turculeț, au făcut tot posibilul pentru a a-i alina suferința și nu au încetat nicio clipă să creadă că fetița lor se va vindeca. Medicii de la Spitalul Cisanello din Pisa au supus-o recent unei intervenții chirurgicale extrem de delicate, dar nici aceasta nu a fost îndeajuns să îi salveze viața.

În dimineața Anului Nou, pe 1 ianuarie, micuța Alesia a plecat dintre noi. Era acasă la ea, împreună cu Stitch, jucăria pe care o primise cadou de Crăciun. Ultimul Crăciun din viața ei, în timpul căruia nu a făcut altceva decât să ofere dragoste și curaj tuturor celor din jurul ei.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Distribuie acest articol