Fetița unei românce din Italia, la un pas de a fi răpită în plină stradă. Salvată de bunica micuței

Un bărbat de 25 de ani, cetățean indian, a încercat să răpească o fetiță de numai trei ani în seara zilei de duminică, 4 iunie 2023, în timp ce se afla în Piazzale Castellina din Ferrara, provincia cu același nume din Emilia-Romagna).

Conform informațiilor relatate de cotidianul digital Ferrara Today, tentativă rapidă și bruscă de răpire a fost urmată de o fugă la fel de promptă.

Micuța se afla în compania mamei sale, în vârstă de 20 de ani, și a bunicii de 43 de ani, atunci când a fost smulsă brusc de lângă ele de către bărbatul indian.

El a încercat să fugă cu fetița pe jos. Se presupune că direcția sa era spre gara cea mai apropiată, posibil cu intenția de a urca într-un tren.

Doar vigilența bunicii a prevenit finalizarea răpirii. Femeia l-a urmărit pe răpitor și a reușit să-l ajungă din urmă. Abia atunci, bărbatul de 25 de ani a lăsat fetița și a dispărut.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Mama și bunica – ambele de naționalitate română – au contactat imediat carabinierii, furnizând o descriere precisă al presupusului răpitor.

Mai mulți martori au susținut această versiune a faptelor, confirmând identitatea bărbatului. Forțele de ordine l-au localizat, l-au arestat și l-au dus la cazarma carabinierilor.

Acolo, suspectul ar fi recunoscut că a încercat să răpească fetița, dar a afirmat că aceasta nu ar fi fiica femeii de 20 de ani. Pe această temă, însă, oamenii legii au deschis mai multe investigații

Între timp, bărbatul de 25 de ani a fost denunțat pentru sechestrare de persoană agravată, mai precizează sursa citată.