Firenze – badantă română, maltrata bătrâna pe care o îngrijea. Surprinsă de camerele de luat vederi instalate de fiul acesteia

O îngrijitoare română, insulta și lovea bătrâna bolnavă în vârstă de 85 de ani pe care ar fi trebuit să o protejeze și să o îngrijească. Demascată de camerele de luat vederi instalate de fiul bătrânei, îngrijitoarea română a fost denunțată forțelor de ordine, informează lanazione.it.

De ceva timp, fiul bătrânei, observase apariția unor vânătăi pe corpul mamei sale iar din apartamentul în care aceasta locuia și care se afla alături de al său, se auzeau deseori țipete și zgomote suspecte. Astfel, a decis să afle ce se întâmplă și după ce a avertizat cele două îngrijitoare care se ocupau de bătrâna sa mamă, a instalat în casa în care aceasta își trăiește ultimii ani din viață, camere de luat vederi.

După vizionarea înregistrărilor din ultimele zile, îndoielile au devenit certitudini și a decis concedierea imediată a îngrijitoarei românce și denunțarea sa forțelor de ordine.

În imaginile filmate, se poate vedea românca în vârstă de 47 de ani, în diverse momente în care insultă bătrâna asistată, o împinge și o lovește.

Deși pusă în fața dovezilor, românca a reacționat violent, insultând, țipând și nerecunoscând faptele. La fața locului, un apartament în via Unione Sovietica din Firenze, a fost necesară intervenția unui echipaj al poliției. Femeia a fost denunțată pentru abuz și violență în serviciu.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI