Firenze: femeie română de 41 de ani se trezește cu hoțul în casă în toiul nopții

O femeie română de 41 de ani, care locuiește în via Maffei din localitatea italiană Firenze, s-a trezit în toiul nopții cu un hoț în locuința sa, în seara zilei de ieri, 19 august 2017.

Potrivit agenților de poliție de la 113, conaționala noastră a fost trezită din somn de niște zgomote auzite în locuință iar când s-a ridicat și a ieșit din camera sa să controleze, a văzut un bărbat cu o lanternă în mână care umbla prin apartament.

Speriată de prezența infractorului, femeia a fugit înapoi în camera sa, a încuiat ușa și a sunat imediat la poliție dar între timp hoțul, neidentificat până la această oră, a fugit.

Din primele investigații reiese că bărbatul nu a reușit să fure nimic dar anchetatorii au găsit semne de efracție pe obloanele de la geamuri, relatează ziarul La Nazione.

Tot în localitatea Firenze și tot sâmbătă, 19 august, poliția a intervenit pentru alte două episoade asemănătoare, în care hoțul sau hoții au pătruns în două apartamente ale căror locatari se aflau plecați din localitate.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Ambele episoade au avut loc în aceeași scară a unei clădiri din via Gioberti, în primul dintre cazuri fiind vorba doar de o tentativă de furt, fără a fi găsită vreo pagubă, în timp ce în cel de-al doilea caz polițiștii au găsit ușa unui apartament avariată și au constat dispariția mai multor obiecte de valoare.