Firenze – în tren cu 5.000 de euro în bancnote false la el. Tânăr român de 23 de ani arestat

Un tânăr român de 23 de ani a fost arestat la Firenze după ce a fost prins de un carabinier îmbrăcat în civil, în trenul Napoli – Firenze, cu suma de 5.000 de euro asupra sa, în bancnote de 100 de euro, toate false.

Tânărul nostru conațional a avut ghinionul binemeritat de a se așeza lângă el un carabinier în civil care a observat că bărbatul român este puțin agitat și suspect. Suspiciunile carabinierului s-au confirmat atunci când tânărul român a coborât din tren în gara Santa Maria Novella din Firenze, însă a urcat înapoi în viteză, probabil speriat de ceva sau cineva văzut în gară.

În acel moment, carabinierul l-a oprit și a cerut intervenția colegilor săi pentru a-l controla pe bărbat iar odată sosiți și ceilalți carabinieri, a pornit percheziția. În urma controlului carabinierii au găsit asupra sa 100 de bancnote de 50 de euro de fiecare, majoritatea dintre ele având același număr de serie.

- Continuarea articolului după publicitate -

Mai mult, același număr de serie a fost raportat și de unii comercianți din zona Empoli ca fiind scris pe bancnote false primite de la clienți.

Tânărul infractor român a fost arestat și a fost dus la tribunal în această dimineață de marți, 24 mai 2017, pentru validarea arestării de către un judecător.

Susține publicația noastră!

TE-AR MAI PUTEA INTERESA