Firenze – în tren cu 5.000 de euro în bancnote false la el. Tânăr român de 23 de ani arestat

Un tânăr român de 23 de ani a fost arestat la Firenze după ce a fost prins de un carabinier îmbrăcat în civil, în trenul Napoli – Firenze, cu suma de 5.000 de euro asupra sa, în bancnote de 100 de euro, toate false.

Tânărul nostru conațional a avut ghinionul binemeritat de a se așeza lângă el un carabinier în civil care a observat că bărbatul român este puțin agitat și suspect. Suspiciunile carabinierului s-au confirmat atunci când tânărul român a coborât din tren în gara Santa Maria Novella din Firenze, însă a urcat înapoi în viteză, probabil speriat de ceva sau cineva văzut în gară.

În acel moment, carabinierul l-a oprit și a cerut intervenția colegilor săi pentru a-l controla pe bărbat iar odată sosiți și ceilalți carabinieri, a pornit percheziția. În urma controlului carabinierii au găsit asupra sa 100 de bancnote de 50 de euro de fiecare, majoritatea dintre ele având același număr de serie.

Mai mult, același număr de serie a fost raportat și de unii comercianți din zona Empoli ca fiind scris pe bancnote false primite de la clienți.

Tânărul infractor român a fost arestat și a fost dus la tribunal în această dimineață de marți, 24 mai 2017, pentru validarea arestării de către un judecător.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Distribuie acest articol