Firenze – tânăr român de 21 de ani lovit de o mașină în timp ce traversa strada.

S-a întâmplat luni, 12 decembrie, 2016, în jurul orei 15:30, în piazza Ferrucci din Firenze, accidentul care a redus în condiții foarte grave un tânăr român de 21 de ani.

Tânărul a fost lovit de un automobil în timp ce traversa strada, un impact violent care l-a aruncat pe conaționalul nostru la câțiva metri distanță de autovehiculul care l-a lovit.

Chemată ambulanța, băiatului român i s-a oferit primul ajutor la fața locului, după care a fost transportat de urgență la spitalul Careggi din Firenze unde este internat în stare foarte gravă.

La fața locului, poliția municipală a preluat declarații și probe pentru a stabili cauza accidentului, dar momentan anchetatorii au refuzat să dea mai multe informații.

Tot în după-amiaza de luni, la Firenze, a mai avut loc un accident pe via del Gelsomino, unde un tânăr de 20 de ani și un bărbat de 50 de ani, amândoi italieni, fiecare din ei călătorind pe scooterul propriu, s-au ciocnit, din motive necunoscute, bărbatul de 50 de ani fiind dus de urgență la spital cu cod roșu. Tânărul, din fericire, a scăpat cu răni ușoare.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI