Florența: bărbat român încearcă să se sinucidă inhalând gaz, salvat în ultima clipă de autorități

Carabinierii și polițiștii din localitatea Empoli, provincia Florența, au salvat viața unui bărbat român de 50 de ani în seara zilei de ieri, 16 ianuarie 2018, după ce acesta din urmă a decis să se sinucidă deschizând robinetele de gaz în locuința sa și așteptând să moară.

Alertați de fosta concubină a bărbatului român, care se pare că știa ceea ce conaționalul nostru urma să facă, carabinierii și polițiștii s-au deplasat imediat la apartamentul acestuia și au bătut la ușa sa de mai multe ori dar nu au primit niciun răspuns.

Simțind mirosul de gaz care venea din apartamentul bărbatului, agenții de poliție și carabinierii s-au văzut nevoiți să spargă ușa locuinței și, odată intrați, l-au găsit pe conaționalul nostru de 50 de ani leșinat din cauza inhalațiilor de gaz.

Bărbatul a fost scos la aer și apoi transportat cu ambulanța la spitalul din Empoli pentru îngrijiri medicale.

În apartamentul conaționalului nostru autoritățile au găsit un cățel decedat, probabil din cauza inhalațiilor de gaz. De asemenea, a mai fost găsit și un bilet de adio scris de bărbatul român, în care își explica gestul dramatic, scrie Firenze Today.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Reamintim, ca de obicei, tuturor românilor din Peninsulă că în Italia avem la dispoziție linii telefonice și chat-uri online care pot ajuta oamenii să treacă peste aceste gânduri negre sau pot ajuta apropiații acestora să-i îndrume spre alegeri mai bune. Acestea sunt: