Florin Piersic, mesaj emoționant pentru românii din străinătate: „Le transmit toată iubirea mea!”

Florin Piersic, unul dintre cei mai iubiți actori români, a transmis un mesaj emoționant tuturor românilor de pretutindeni, îndemnându-i să vină acasă și urându-le toate cele bune. El a spus la postul de televiziune Antena 3, în Duminica Floriilor, când își serbează ziua numelui:

„Îi îmbrățișez pe toți cei care vă urmăresc, îmi face plăcere să le comunic fel de fel de vești. Pe toți îi îmbrățișez și le doresc tot ce îmi doresc mie și ceva în plus.

Cu cea mai mare plăcere, românilor de pretutindeni le transmit toată iubirea mea și speranța că mai e puțin timp să mai pot să mai apar și să-i văd.

Mama mea avea vorbă care îmi plăcea foarte mult. Ea îmi spunea Florinel: Florinele, vin Floriile cu soare și soarele cu Florii. Din fericire, astăzi, unde sunt eu la Cluj, unde am cel 1282-lea spectacol în 15 ani cu piesa Străini în noapte, aici e soare, deci se potrivește bine urarea mea pentru dumnealor pe care-i îmbrățișez. Celor care sunt împrăștiați prin lume și mai trăiesc românește le urez toate cele bune.”

La vârsta de 87 de ani, Florin Piersic se bucură de o formă excelentă și consideră scena ca fiind sursa principală a satisfacției sale. În această zi specială, în care își sărbătorește ziua numelui, actorul va juca începând cu ora 19:00 în spectacolul Străini în noapte, alături de Medeea Marinescu, la Cluj.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI