Foggia – au intrat în casa unei românce, mamă a doi copii, și au furat un televizor. Arestați doi cetățeni italieni

O tânără română, mamă a doi copii și rezidentă de mult timp în localitatea Stornarella din provincia Foggia, intrând în casă în data de 5 noiembrie 2016, a observat că cineva a pătruns în locuința sa și i-a furat televizorul cumpărat de recent cu bani economisiți din muncă cinstită și cu demnitate, a relatat sâmbătă, 11 martie 2017, ziarul online Puglia Press.

Femeia a reușit să vadă doi bărbați în timp ce se îndepărtau de locuința sa și a văzut și mașina folosită de aceștia, așadar a sunat imediat la 112 și a dat carabinierilor toate detaliile pentru a-i prinde pe cei doi infractori. O patrulă a carabinierilor a identificat și interceptat cei doi bărbați descriși de femeie în timp ce se întorceau în localitatea Stornarella, venind dinspre Orta Nova, unde se pare că s-au deplasat pentru a da televizorul la schimb pentru droguri, relatează sursa citată.

Cei doi infractori, Riccardo Pio Zagaria, în vârstă de 32 de ani și rezident în Stornarella, și Domenico Dembech, în vârstă de 38 de ani și rezident în Orta Nova, au fost conduși la unitatea de carabinieri din Stornarella unde au fost recunoscuți de conaționala noastră ca fiind autorii furtului.

Sursa foto: www.pugliapress.org

Un magistrat al tribunalului din Foggia, analizând detaliile anchetei condusă de carabinieri, a dat ordin ca cei doi infractori să fie supuși arestului la domiciliu, urmând să fie judecați pentru furt agravat în locuință și pentru prejudiciul adus femeii.