Foggia – bărbat român de 34 de ani moare înecat în lacul Occhito sub privirile neputincioase ale soției sale

Tragedie în după-amiaza zilei de ieri în localitatea Carlantino, din provincia Foggia, unde un bărbat român a murit înecat în apele lacului Occhito sub ochii soției sale.

Gheorghe Vasluianu, în vârstă de 34 de ani, rezident în localitatea Celenza Valfortore, se afla la lacul Occhito împreună cu soția sa pentru o zi liniștită și răcoroasă la scăldat și niciunul dintre ei nu se așteptau la drama care avea să urmeze.

În timp ce înota în apa lacului, Gheorghe se pare că a pierdut echilibrul și a fost copleșit de volumul mare de apă din jurul său. În câteva clipe conaționalul nostru s-a stins din viață, înghițit de lacul Occhito, sub privirile neputincioase ale soției sale care a chemat imediat autoritățile în ajutor.

Din nefericire, pentru Gheorghe Vasluianu nu s-a mai putut face nimic. Acesta a decedat iar trupul său a fost recuperat după câteva ore de o echipă de scafandri de la pompieri.

Potrivit localnicilor, mai multe persoane au decedat în trecut în apele lacului Occhito, motiv pentru care sfătuim pe toți conaționalii noștri din zonă să fie foarte precauți în alegerea locului pentru scăldat și să nu se aventureze în apele lacului.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Sursa: FoggiaToday.it

Distribuie acest articol