Foggia – biciclist român accidentat grav. Autorul fuge de la fața locului dar se predă după câteva ore.

Un bărbat de cetățenie italiană, în vârstă de 70 de ani, a accidentat grav în cursul zilei de luni, 28 noiembrie, un bărbat român în vârstă de 43 de ani, care circula pe aceeași bicicletă împreună cu un alt bărbat român.

Accidentul a avut loc pe strada ce unește localitățile Ordona și Orta Nova, din provincia Foggia, iar dinamica accidentului nu a fost relatată cu prea multe detalii de carabinieri, știm doar că cei doi bărbați români circulau împreună pe aceeași bicicletă iar bărbatul italian, la bordul unei mașini Fiat Panda, a lovit bicicleta, accidentând astfel pe unul din cei doi bărbați români, care acum se află în stare gravă la spital.

După accident, bărbatul italian a fugit de la fața locului și odată ajuns acasă, spune acesta, a fost copleșit de sentimentul de vinovăție și a decis să se prezinte la carabinieri, împreună cu avocatul său, pentru a-și recunoaște crima.

Bărbatul român accidentat a fost dus la spital de urgență, în urma apelului făcut de conaționalul său cu care circula pe bicicletă, dar medicii se mențin rezervați în privința stării sale, care pare a fi foarte gravă.