Forlì-Cesena – cadavrul unui bărbat de 48 de ani găsit în remorca unui TIR românesc pe autostrada A14

Corpul fără viață al unui bărbat de 48 de ani a fost găsit pe autostrada A14, în zona de serviciu Rubicone, din provincia Forlì-Cesena, în interiorul remorcii unui TIR românesc care aparține unui transportator român.

Potrivit informațiilor oferite de ziarul online Cesena Today, TIR-ul, înmatriculat în România și cu remorcă înmatriculată în Spania, venea din Grecia, se îndrepta spre Spania și era ajuns de puțin timp în Italia, unde a debarcat de pe un feribot în portul din Ancona.

Macabra descoperire a cadavrului în interiorul remorcii a fost făcută chiar de șoferul român în seara zilei de marți, 27 iunie 2017, în jurul orei 20:30, când se afla în zona de serviciu Rubicone de pe autostrada A14. Conaționalul nostru a alertat imediat autoritățile italiene care au trimis la fața locului agenți de la Poliția Stradală dar și o echipă a Poliției locale din Forlì.

O primă examinare a cadavrului din partea anchetatorilor a exclus o moarte violentă a bărbatului de 48 de ani iar teoria cea mai probabilă în acest moment este că acesta a murit din cauza temperaturii ridicate pe care a trebuit să o suporte în interiorul remorcii.

Bărbatul a fost identificat ca fiind un cetățean afgan și a reieșit în urma verificărilor că acesta fusese controlat de polițiștii greci. Se presupune că ar fi reușit să pătrundă în interiorul remorcii și să se ascundă când se afla în Grecia dar remorca fiind închisă din afară, deci fără posibilitatea de a ieși pe toată durata drumului cu feribotul, acesta ar fi murit din cauza căldurii.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Distribuie acest articol