Formația Ritmix din Torino caută solistă vocală pentru colaborări în toată Italia

Formația Ritmix (Liviu și Claudiu)

Formația Ritmix din Torino anunță că grupul este în căutarea unei soliste vocale în vederea unei lungi colaborări în domeniul muzical, cu disponibilitate în toată Italia și nu numai.

Dacă ai talent muzical și îți dorești o carieră ca solistă vocală, Formația Ritmix îți oferă posibilitatea de a te afirma în acest domeniu prin colaborări atât la videoclipuri muzicale înregistrate în propriul studio din Torino, cât și prin posibilitatea de a cânta alături de Ritmix la diferite evenimente din Italia și chiar și din alte țări unde formația este invitată să cânte.

Genurile de muzică interpretate de Formația Ritmix se extind de la dance, manele, muzică de petrecere și până la muzică etno sau muzică populară, cu un repertoriu care conține melodii din toate zonele României: Ardeal, Banat Moldova, etc.

Ca cerință principală, persoana interesată trebuie să aibă un timbru vocal plăcut, chiar dacă nu are studii în domeniul muzical. De asemenea, este preferabil să locuiască în Italia, se mai specifică în anunț.

Pentru mai multe informații, persoanele care doresc să-și prezinte candidatura pentru o astfel de colaborare sunt invitate să sune la numărul de telefon 00393279898698, să trimită un email cu foto (obligatoriu) la adresa livstudio@live.it sau un mesaj privat pe pagina Facebook Formația Ritmix

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Formația Ritmix a fost înființată în anul 2013 la Torino, Italia, în formula sa de bază cu Liviu și Claudiu, și s-a bucurat de atunci de participarea la numeroase evenimente muzicale din Italia, precum și din alte țări, cum ar fi Elveția, Germania, Slovenia.