Bătrânul din Italia dispărut în timp ce era cu badanta a fost găsit mort

Raffaele Conserva, pensionarul în vârstă de 85 de ani, dispărut în ziua de sâmbătă, 5 noiembrie, în localitatea Azzano Decimo (Friuli-Venezia Giulia), a fost găsit decedat, informează Il Resto del Carlino.

Corpul său, aflat în stare avansată de putrefacție, a fost descoperit de un grup de vânători.

Dispariția lui Raffaele Conserva a fost un adevărat mister.

Bătrânul era împreună cu badanta sa în ziua dispariției. Contrar a ceea ce explicase femeia la început, pensionarul nu a dispărut la Chions, ci la Azzano Decimo.

Îngrijitoarea, o femeie de naționalitate albaneză, l-ar fi lăsat singur în mașină și a mers la un centru de caritate, numit Casa Emaus, de pe via Saccon, unde fusese amenajată o piaţă cu obiecte vestimentare și decorative.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Femeia susţine că a lipsit aproximativ o jumătate de oră, lăsându-l pe bătrân să o aștepte. La întoarcere, Raffaele Conserva nu mai era.

L-a căutat fără succes, după care și-a alertat soțul și fiul. Împreună au încercat să dea de urma bătrânului și, negăsindu-l, au mers la Poliția din Portogruaro pentru a semnala dispariția.

Autoritățile s-au mobilizat și Conserva a fost căutat timp de o săptămână, până în ziua de 13 noiembrie, când căutările, care nu au dat niciun rezultat, au fost oprite.