A fost găsită Anișoara, femeia română dispărută în Italia din luna martie

După aproape o lună de căutări, Anișoara Avram, femeia română în vârstă de 59 de ani dispărută în Italia, a fost găsită. Este bine, sănătoasă, sau cel puțin așa pare, după cum ne declară fiica acesteia, Andreea: „Am găsit-o! Era la Rimini, o persoană mi-a scris în privat că ar fi văzut-o pe mama, doar că nu era sigură sută la sută. Dar iată că era chiar ea, am găsit-o!”

Andreea, fiica Anișoarei Avram, ne spune că femeia a dormit în ultimele patru nopți la un centru de primire pentru persoane fără adăpost și că nu își amintește mare lucru din ceea ce i s-a întâmplat în ultima lună de zile: „Nu își aminteste mai nimic înainte de nopțile astea, o să meargă mâine la un psiholog pentru un control de specialitate, vom vedea ce ne va spune.”

Anișoara Avram este originară din Fântânele, județul Suceava și a dispărut din Italia pe 24 martie 2018, înghițită parcă de pământ, fără să dea semne că și-ar pregăti vreo plecare și fără să-i înștiințeze că ar fi luat o decizie de acest gen pe cei doi fii ai săi, Andrei și Andreea.

Anișoara lucra ca îngrijitoare în Limbiate, provincia de Monza și Brianza, o localitate din apropierea orașului Milano. Era din 2004 în peninsulă, băiatul Anișoarei este în România iar Andreea, fiica ei, trăiește la Londra. Tocmai acesteia, Anișoara i-a trimis ultimul mesaj în dimineața dispariției, un mesaj care nu lăsa nimic de bănuit. Apoi, liniște! Telefonul rezulta închis, iar de Anișoara Avram nici urmă. A fost găsită astăzi, la Rimini, în Italia.

Distribuie acest articol