Fosta amantă româncă a unui contabil italian arestată, i-a cerut 50.000 de euro în schimbul tăcerii

O femeie română în vârstă de 43 de ani a fost acuzată de extorcare după ce l-a șantajat pe fostul iubit italian, un contabil din Thiene (Vicenza). Cei doi aveau o relație clandestină, bărbatul italian este căsătorit și are copii, scrie Il Mattino.

„Plătești sau spun povestea noastră tuturor?”, l-ar fi amenințat D.A., amanta nefericitului contabil, în momentul în care i-a pretins o mare sumă de bani în schimbul tăcerii ei. Femeia a descoperit că iubitul său ar mai avea o altă amantă pe lângă ea, iar bărbatul, de teama scandalului și a problemelor pe care le-ar fi putut avea cu soția sa, i-a plătit româncei suma de 30.000 de euro. Nemulțumită, femeia i-a mai cerut încă 20,000 de euro. O cerere acceptată aparent de italian, care a căzut de acord să-i dea banii miercurea trecută la biroul său din Thiene. Doar că, între timp, acesta a mers și a declarat totul carabinierilor, întinzându-i o capcană iubitei sale.

Când a intrat în biroul fostului amant să primească cei 20.000 de euro, D.A. a fost arestată de carabinieri și însoțită la arest domiciliar. Astăzi, femeia  s-a prezentat în fața judecătorului care a validat arestul. Românca va fi judecată pentru extorcare.