Fotbaliști italieni rămași fără ghete în România. Le-au fost furate din vestiar

Echipa italiană de tineret care participă la Campionatul European de Fotbal U21, a avut parte de un incident neplăcut la Cluj-Napoca. Patru perechi de ghete au fost furate chiar din vestiarul de la Cluj Arena care le-a fost repartizat jucătorilor italieni.

Incredibilul furt s-ar fi petrecut în timpul meciului cu echipa de tineret a Franței, pe care Italia l-a pierdut cu 1-2, menționează DigiSport.

Poliția Municipiului Cluj-Napoca a anunțat că a demarat o anchetă în acest caz încă din data de 25 iunie.

„La data de 25 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Cluj-Napoca au demarat activități de cercetare în cadrul unui dosar penal ce vizează infracțiunea de furt, după ce au fost informați despre faptul că în perioada 22-23 iunie a.c., persoane necunoscute, profitând de faptul că ușile vestiarelor din incinta Cluj Arena au fost lăsate neasigurate, au sustras 4 perechi de ghete de fotbal aparținând unor jucători,” au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Deocamdată, nu se cunosc detalii despre posibilii suspecți sau despre cum au reușit aceștia să intre în vestiarul echipei italiene fără a fi observați.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Polițiștii au efectuat verificări la fața locului și lucrează pentru a stabili exact împrejurările în care s-a produs acest furt neobișnuit.

Această situație neplăcută a adăugat un nivel suplimentar de stres pentru echipa italiană, care a fost deja învinsă în meciul cu Franța.

Cu toate acestea, ancheta este în desfășurare și se speră că făptașii vor fi găsiți în cel mai scurt timp.

Distribuie acest articol