FOTO. Un român din Italia și-a surprins iubita. A cerut-o de soție pe terenul de fotbal

Românul Luca Marin, în vârstă de 40 de ani, rezident la Saccolongo, jucător amator de fotbal la echipa de seniori Usma Padova, i-a uimit pe cei prezenți duminică, 16 aprilie, când pe terenul de fotbal, sub privirile colegilor săi de echipă, a cerut-o de soție pe iubita sa într-un mod cu totul particular.

Un gest care a ajuns drept la inima Irinei Ursu, 36 de ani, partenera lui Luca Marin, cucerită de fotbalist în urmă cu 15 ani, dar care duminică după-amiază a rămas uluită de ceea ce a organizat iubitul ei. Lângă ea se aflau copiii lor, Riccardo de 9 ani și Dominic de 4 ani, relatează Il Gazzettino.

Puțini știau de intenția bărbatului. Antrenorul și arbitrul erau informați, dar pentru colegii de echipă a fost o surpriză. Tot o surpriză a fost și pentru prietenii cuplului care au fost invitați „să vadă meciul”. Nimeni nu știa nimic, iar mulți au crezut că fotbalistul român își va anunța probabil retragerea din fotbal, o pasiune pe care o cultivă de ani buni.

„Ora 15:30, la Mengato di Caselle se joacă ultimul meci de campionat valabil pentru accesul la play-off-urile de promovare. S-ar putea să fie ultimul meu meci în toate sensurile. Spectacol garantat și după meci. Vă aștept!”, a fost mesajul Whatsapp trimis de Luca prietenilor.

„Nu am vrut să le spun colegilor, pentru că știam importanța meciului”, a povestit Luca, „și abia la final, împreună cu antrenorul, am distribuit tricourile și ne-am așezat pentru a forma propoziția care să fie citită din tribune. Niciunul dintre prieteni nu se aștepta la propunerea de căsătorie, unii au crezut că vreau să mă retrag din fotbal, dar am vrut să împărtășesc acest moment cu colegii mei de echipă, pe care îi consider o a doua familie.”

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Purtând tricourile albe cu litere imprimate, pe spatele colegilor care s-au aliniat în teren a apărut scris: „Irina, vrei să te măriți cu mine?”.

Viitoarea mireasă, aflată în tribună, nu și-a putut stăpâni lacrimile. „Când s-au aliniat „credeam că este salutul de final de campionat”, a spus Irina, „dar nu mi-aș fi imaginat niciodată un asemenea gest din partea lui Luca, întotdeauna foarte rezervat. Am rămas uluită și, desigur, am acceptat.”, a spus ea. Foto mai jos:

336752623_3381292198802512_6312968388675710357_n
Sursa foto: USMA Padova

În centrul terenului, propunerea de căsătorie a fost urmată de înmânarea inelului și sărutul dintre Luca și Irina, înconjurați de afecțiunea colegilor de echipă și avându-i alături pe cei doi copii. Foto mai jos:

photo_2023-04-20_16-35-21
Sursa foto: Il Gazzettino

„A fost un moment emoționant”, a declarat antrenorul Andrew Feltre. „Totul s-a întâmplat cu doar câteva minute de pregătire, am îmbrăcat tricourile pentru propunere și am împărtășit bucuria viitorilor miri. Și asta înseamnă să faci parte dintr-o echipă!”

Astfel, Luca și-a surprins iubita, colegii de echipă și prietenii cu o propunere de căsătorie emoționantă și neașteptată pe terenul de fotbal.

Un moment de neuitat, care a încheiat un meci important într-un mod cu totul special. Acum, Luca și Irina se pregătesc pentru un nou capitol al vieții lor, în timp ce colegii de echipă și prietenii se bucură pentru fericirea lor.

Distribuie acest articol