Românca Francesca Popa s-a calificat în finala națională a concursului Miss Italia

Tânăra Francesca Popa, cu părinți originari din Iași, a câștigat titlul de Miss Rocchetta Lombardia și s-a calificat în finala națională a concursului Miss Italia 2021. Francesca are 19 ani, locuiește la San Giuliano Milanese și lucrează într-un birou de contabilitate. „Îi mulțumesc iubitului meu, fără încurajările lui n-aș fi participat niciodată la acest concurs”, a mărturisit tânăra conform publicației Il Giorno.

Un număr de 22 de tinere au participat la cea de-a treia etapă a concursului Miss Rocchetta Lombardia, care a avut loc la Arcene, în Piazza Civiltà Contadina. În clasamentul final, Francesca Popa a învins-o pe Beatrice Farina, 20 de ani, din Gorlago, și pe Alice Fontana, 18 ani, din Besano (Varese). „Îi mulțumesc iubitului meu care m-a împins să particip și care mi-a completat chiar și formularul de înscriere. Fără el nu aș fi reușit!”, a mărturisit tânăra.

Francesca Popa. Foto: pagina Facebook Miss Italia

Părinții, Vasile și Mihaela Popa, au origini moldovenești. „Dar eu m-am născut la Milano”, a declarat Francesca, care mai are o soră și un frate, Giorgia și Augustin. Noua Miss Rocchetta a studiat la Canterbury, în Anglia, unde locuiește în continuare mama sa. În cadrul probei cu rochia clasică, Francesca s-a prezentat în concurs cu o rochie pe care i-a trimis-o mama ei: „Mi-a trimis-o mama și am purtat-o cu mândrie, mi-a adus noroc.”

Este fan al echipei de fotbal Inter și a jucat volei în echipe din Milano și Lodi: „În ultima vreme am neglijat voleiul, pentru că lucrez pentru o firmă de contabilitate.”

Francesca Popa în mijlocul colegelor sale de concurs. Foto: pagina Facebook Miss Italia

Dar, în acest moment, tânăra cu origini moldovenești, se îndreaptă spre cel mai interesant concurs al vieții sale, unde sperăm că-i vor fi recunoscute frumusețea și grația. Mult succes!

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
@rotalianul