Frați gemeni din Italia, găsiți morți în casă după mai multe zile de la deces. Erau inseparabili

O descoperire tulburătoare a avut loc în zona Quadraro, din Roma, unde gemenii Alberto și Giancarlo Stillo, născuți în 1947, au fost găsiți morți în apartamentul lor, fiecare într-o cameră diferită.

Ambii decedați de ceva timp, trăind o viață de izolare, fără ca vreun asistent social, prieten sau membru de familie să observe absența lor.

A fost o vecină din zonă care a sesizat un miros suspect venind din apartamentul lor de pe via Licinio Murena și a alertat autoritățile.

700-20230913111039 (1)
Alberto și Giancarlo Stillo, frații gemeni găsiți morți în casă la vârsta de 76 de ani. Poză de arhivă

Ajunși la fața locului, poliția a găsit ușa blocată din interior, fiind nevoie de intervenția pompierilor pentru a forța intrarea.

După descoperirea morții celor doi frați gemeni, în vârstă de 76 de ani,, dosarul investigației a fost preluat de procurorul Francesco Saverio Musolino.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

A fost solicitată autopsia cadavrelor, pentru a se putea stabili cauzele care au dus la moartea bărbaților.

De asemenea, ancheta are ca scop aflarea mai multor detalii despre asistența socială sau îngrijitorii care s-ar fi putut ocupa de cei doi în trecut.

Se pare că frații trăiau în condiții precare: unul dintre ei nu ieșea deloc din casă din cauza problemelor de sănătate, în timp ce celălalt părăsea rareori apartamentul, doar pentru cumpărături esențiale la supermarket sau sau farmacie.

Documentele preliminare furnizate de polițiștii de la secția cartierului Tuscolano descriu povestea a doi bărbați solitari și inseparabili, ai căror corpuri, până în prezent, nu au fost revendicate de niciun membru al familiei.

Singura rudă identificată până acum este un al treilea frate, care locuiește într-o casă de îngrijire dintr-o altă regiune. Deși la mare distanță și având propriile lor greutăți de purtat, gemenii încercau să aibă grijă de acest frate.

Cu toate acestea, nimeni nu părea să fie preocupat și de soarta lor. Rămâne ca magistrații să decidă dacă aceasta constituie o neglijență sau o simplă circumstanță tristă.

Distribuie acest articol