Frigider plin cu bani în casă la tânărul arestat în Italia pentru uciderea lui Alexandru Ivan, în vârstă de numai 14 ani

Tânărul care s-a predat poliției în seara de duminică, 14 ianuarie, și a fost arestat în Italia în legătură cu uciderea lui Alexandru Ivan, în vârstă de 14 ani, se numește Corum Petrov, are 24 de ani și este cunoscut pentru stilul său de viață luxos, relatează Corriere della Sera.

El a declarat că în noaptea tragediei a trimis un mesaj tatălui vitreg al băiatului prin care l-a chemat „să discute o situație”, dar nu a fost el cel care a tras focurile de armă care i-au fost fatale adolescentului român.

Petrov, care locuiește într-una dintre vilele opulente dintre Rocca Cencia și via Casilina, la periferia Romei, a fost văzut deseori etalându-și bogăția și puterea pe rețelele de socializare.

700-2024011514733 (5)
Corum Petrov. Sursa foto: Corriere della Sera

Într-un post recent, suspectul afirma mândru:

„La 23 de ani am mult mai mult decât oricine altcineva”. Imaginile publicate de el online arată o viață de lux, cu petreceri extravagante, ceasuri de mii de euro, costume elegante și mașini scumpe. Banii și puterea sunt ca un numitor comun la orice mesaj sau fotografie.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Într-o altă postare se poate vedea un frigider plin cu banconte de 50 și 200 de euro

Vila lui Corum Petrov, unde locuiește împreună cu familia, a fost descrisă ca fiind tipică stilului de viață al clanurilor mafiote, cu camere de supraveghere, porți securizate și decorațiuni extravagante, inclusiv statui de lei și grilaje la ferestre.

Aceste locuințe au fost recent percheziționate de carabinieri în cadrul investigațiilor privind omorul adolescentului.

Conflictul fatal a izbucnit după o întâlnire la capătul liniei de metrou Roma-Pantano, unde Petrov l-a chemat pe Tiberiu Măciuca, tatăl vitreg al lui Alex, pentru a discuta despre un incident anterior petrecut în barul „Esse Café”.

Discuția s-a transformat într-un conflict fizic, iar unul dintre apropiații lui Petrov, în prezent fugar, a tras mai multe focuri de armă în parcarea metroului, ucigându-l pe tânărul Alexandru Ivan.

@rotalianul