Frosinone – bărbat român în stare foarte gravă după ce a fost lovit de o mașină pe via Casilina Sud

Sursa foto: www.ciociariaoggi.it

Accidentul a avut loc miercuri seară, în jurul orei 22:00, pe via Casilina Sud, în dreptul localității Cassino din provincia Frosinone, unde un bărbat român care circula pe marginea drumului a fost lovit din plin de un autovehicul Fiat Punto condus de o femeie ale cărei detalii privind identitatea sau naționalitatea nu au fost făcute publice încă.

La fața locului a ajuns imediat o ambulanță care l-a transportat pe bărbat la spitalul Santa Scolastica din Cassino, dar din cauza rănilor sale foarte grave, a fost nevoie de intervenția unui elicopter pentru a-l transporta pe bărbat într-un spital din Roma, relatează ziarul online Cicioria Oggi.

Din primele relatări reiese că bărbatul se întorcea spre casă, după o zi lungă de muncă pe șantier, atunci când a fost accidentat. Femeia care se afla la volanul mașinii Fiat Punto a fost transportată și ea la spitalul Santa Scolastica, cu răni ușoare.

Autoritățile din zonă investighează cazul în aceste ore pentru a stabili dinamica accidentului și eventualul responsabil.

Distribuie acest articol