Frosinone – româncă de 43 de ani încearcă să se sinucidă cu un cuțit de bucătărie. Salvată de agenții de poliție

În după-amiaza zilei de marți, 2 mai 2017, în jurul orei 16:30, un apel la numărul pentru urgențe 113, care aparține Poliției de Stat din Italia, anunța o posibilă tentativă de sinucidere din partea unei femei de 43 de ani, de cetățenie română, în localitatea Frosinone din provincia cu același nume.

Un echipaj al poliției locale a intervenit în grabă la adresa specificată în apel și a reușit să pătrundă în locuința conaționalei noastre unde au găsit-o pe aceasta întinsă pe podea, cu diverse răni provocate de un cuțit pe care îl avea încă în mâna dreaptă.

Conform declarațiilor adunate de polițiști de la mai mulți martori, femeia trecea printr-o depresie provocată de decesul unei persoane dragi și avea prescris chiar și un tratament medical menit să o ajute să treacă de această suferință. Cu toate acestea, se pare că femeia a întrerupt tratamentul medical iar situația ei emoțională s-a înrăutățit, lucru care a dus la tentativa de suicid.

Femeia se află, momentan, în grija medicilor de la spitalul Fabrizio Spaziani din Frosinone.

Vă reamintim că în Italia avem la dispoziție linii telefonice și chat-uri online care pot ajuta oamenii să treacă peste aceste gânduri negre sau pot ajuta apropiații acestora să-i îndrume spre alegeri mai bune. Acestea sunt:

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Vă invităm să citiți, pe această temă, și articolul intitulat ”Depresia ucide! Nu permite depresiei să îți decidă destinul!”, referitor la ”Sindromul Italia” și cum se manifestă depresia în rândul femeilor care pleacă în străinătate, lăsându-și în țară proprii fii pe care mai apoi nu-i mai văd cu anii.

Sursa: TG24.info