Frumoasa poveste a soților care s-au cunoscut în urma unui SMS trimis la un număr greșit. Acum au 6 copii și sunt căsătoriți de 13 ani

O femeie trăiește o poveste de iubire ca în filme și se bucură de o familie frumoasă și numeroasă datorită unei greșeli pe care dacă ar fi comis-o cu 30 de minute mai devreme ar fi pierdut, probabil, tot ceea ce astăzi o face fericită.

Cei doi au devenit soț și soție și au șase copii în prezent. Foto: Kennedy News and Media

În urmă cu 14 ani, mai exact în 2009, Brenda Rivera Stearns, care trăiește în Statele Unite ale Americii, a trimis un SMS mai multor persoane din lista sa de contacte, dar numărul de telefon al unei prietene căreia voia să-i trimită acel mesaj era trecut greșit în telefonul ei.

„Am trimis un text cu un citat din Biblie tuturor contactelor mele, care la acea vreme nu erau multe. Poate doar zece oameni”, a spus Brenda, citată de New York Post.

„Câteva minute mai târziu, numărul de telefon care credeam că aparținea unei prietene a răspuns la mesajul meu spunând: «Amin! Cine ești?», și-a mai amintit ea.

Isaiah, bărbatul care a primit mesajul Brendei, avea doar 30 de minute de când achiziționase acel număr de telefon. De aceea, ea crede acum că a fost „mâna destinului” fiindcă el nu ar fi primit niciodată mesajul dacă l-ar fi trimis mai devreme.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Cei doi au început să discute prin mesaje text, doar ca prieteni, apoi au trecut la apeluri telefonice. Ascultându-i vocea, Brenda a simțit că el era „autentic” și că a fost dragoste la prima apelare.

„A început ca o prietenie. Dar apoi am început să mă gândesc, «Poate că îmi place de el?!», a povestit ea.

„Eram atât de entuziasmată de faptul că îmi plăcea de el, am devenit romantică și am visat mult, dar aveam dubii cu privire la ceea ce simțeam.

Îmi era frică să-mi deschid inima. Mă gândeam, «Și dacă minte? Dacă este altfel?»”

În timp ce Brenda era reticentă să-l întâlnească pe Isaiah la început, mama ei, Rossy, s-a oferit să-l întâlnească chiar ea pe pretendentul fiicei sale, deoarece atât el, cât și Rossy trăiau în Ohio.

Mama și sora ei au ieșit așadar la cină cu Isaiah într-o seară, apoi i-a spus fiicei sale: „O să te căsătorești cu tipul ăsta.”

„M-a luat prin surprindere, nu era deloc în caracterul mamei mele să spună ceva de genul acesta. Știam că el trebuie să fie cu adevărat special”, a spus Brenda.

„În adâncul sufletului, cred că deja știam și am fost de acord cu ea înainte să spună asta. Dar după ce a spus-o ea, am lăsat garda jos.”

Brenda și Isaiah. Foto: Kennedy News and Media

În iunie 2010, la mai puțin de un an după ce s-au cunoscut, cei doi erau deja căsătoriți. Isaiah a cerut-o pe Brenda în căsătorie la numai câteva luni după ce s-au întâlnit în persoană.

„Toată perioada a fost ca și cum eram făcuți să fim împreună și, în februarie (2010 – n.r.), el mi-a cerut să fiu soția lui. Ne-am căsătorit în iunie”, a spus ea, adăugând că nu există o „modalitate corectă sau greșită de a întâlni pe cineva”.

„Simt că a fost mâna destinului”, a mai spus ea. „Dumnezeu a dirijat fiecare pas al relației noastre”.

În prezent, cei doi soți care s-au cunoscut dintr-o greșeală, au șase copii și vor împlini 13 ani de căsnicie.

Frumoasa familie a celor doi soți care s-au cunoscut din greșeală. Foto: Kennedy News and Media

„Ne completăm reciproc atât de bine și sunt atât de mândră de viața pe care o trăim împreună și tot ce am creat – cei șase copii ai noștri”, a spus ea. „Ador povestea noastră.”

„Acum 13 ani am trimis acel mesaj din greșeală, fără să mă aștept ca el să îmi păstreze numărul și să mă sune înapoi! Sunt atât de bucuroasă că a făcut-o”, a conchis ea într-o postare pe rețelele de socializare în care a prezentat imagini ale cuplului de la întâlnirea lor până la ultimul portret de familie.

Distribuie acest articol