Fura bunurile pacienților bolnavi în fază terminală, român arestat într-un spital din Italia

Un bărbat român a fost arestat în noaptea de marți spre miercuri, 15 ianuarie 2020, acuzat că se strecura pe holurile spitalului și fura bunurile pacienților internați în spitalul San Marco din Mestre, Veneția. Pacienții de la care infractorul fura erau bolnavi în fază terminală.

Potrivit Venezia Today, mai multe furturi au fost raportate zilele trecute din secția de Oncologie a spitalului, iar în noaptea de marți spre miercuri personalul medical a alertat polițiștii despre un bărbat se plimba în mod suspect pe holurile secției. Intrusul a încercat să se ascundă și a căutat o cale de fugă, dar intervenția polițiștilor a fost promptă și l-au prins pe acesta în timp ce încerca să coboare pe scările externe.

În buzunarele infractorului au fost găsite trei telefoane mobile și o borsetă, obiecte care au fost furate de la pacienții bolnavi în fază terminală care și-au recunoscut bunurile. Bărbatul arestat a fost apoi identificat ca fiind un cetățean român în vârstă de 30 de ani cu inițialele M.R.I.