Furau mașini și obiecte din camioanele parcate de-a lungul unei autostrăzi din Italia. Doi români arestați

Doi români au fost arestați la Milano după ce au fost prinși de polițiștii italieni cum furau un televizor dintr-un camion parcat pe șoseaua de centură a orașului. Cei doi făceau parte dintr-un grup de cinci infractori implicați în furturi din camioanele parcate de-a lungul autostrăzii Torino-Milano, relatează Il Giorno.

Românii au fost prinși în flagrant când furau un televizor dintr-un camion parcat, doi au fost opriți și arestați de polițiști după o lungă urmărire pe șoseaua de centură a orașului Milano, iar ceilalți trei au reușit să scape.

Grupul infracțional obișnuia să fure obiecte și bani din camioane, dar și autovehicule pe care le foloseau în acțiunile lor ilegale. Cei doi arestați au fost descriși de anchetatori ca niște infractpori fără scrupule, care nu au ezitat să intre în garaje private pentru a fura autoturisme sau chiar pentru a le descărca de pe platformele transportatorilor auto. În timpul operațiunii, un număr de șapte mașini au fost recuperate și returnate proprietarilor lor de drept, inclusiv un camion Ford Transit neînmatriculat încă, un Volkswagen și două autoturisme marca Audi.

Românii arestați au fost transportați la închisoarea San Vittore din Milano, se continuă cercetările pentru prinderea celorlalți trei membri ai bandei de infractori.