Furtună în sudul Italiei, două persoane s-au înecat în mașină din cauza inundațiilor

ACTUALIZARE 16 IULIE: Conform celor mai recente informații publicate de presa locală, nu au existat victime în urma furtunii care a avut loc ieri la Palermo. Un șofer de camion a alertat autoritățile în după-amiaza zilei de ieri spunând că a văzut două persoane dispărând sub ape cu mașina, un bărbat și o femeie, dar scafandrii nu au găsit niciun cadavru.

ȘTIREA INIȚIALĂ:

O furtună care a lovit orașul sicilian Palermo în după-amiaza zilei de astăzi, 15 iulie 2020, a dus la moartea a două persoane care se pare că au rămas blocate într-o mașină. Este vorba despre o femeie și un bărbat despre care autoritățile nu au mai multe detalii în acest moment, scrie presa locală.

Tragedia s-a petrecut în pasajul subteran de pe viale della Regione care a fost inundat de ape în urma unei furtuni abătute asupra orașului. Trupurile neînsuflețite au fost extrase de o echipă de scafandri de la pompieri.


Alte persoane, din fericire, au fost scoase în viață de sub furia apelor, printre care și doi copii (unul de numai 9 luni) care au fost internați apoi în spital cu hipotermie. Pe străzi, care s-au transformat în râuri, se pot vedea mașini care plutesc pe ape. Mai mulți copaci, de asemenea, au fost abătuți de furtună, iar unele persoane care au reușit să se salveze, au abandonat mașinile sub apă și au ieșit înot spre un loc, în siguranță.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Localnicii sunt furioși pe autorități deoarece nu au dat niciun avertisment în legătură cu un eveniment meteorologic atât de grav.