Furtună violentă în Italia, copaci doborâți la pământ și străzi inundate. Protecția Civilă a emis un avertisment de vreme rea

O furtună puternică a avut loc la Roma unde mai mulți copaci au fost doborâți de vântul puternic și numeroase străzi au fost inundate. Stația de metroul San Giovanni este închisă, iar Protecția civilă a emis o alertă de vreme rea pentru sâmbătă, 13 august, informează Roma Today.

Copaci căzuți, străzi inundate și o stație de metrou închisă din cauza vremii nefavorabile. Este rezultatul unei furtuni care s-a abătut asupra Romei începând cu ora 4:30 în această dimineață, prognoza meteo indicând pentru astăzi, sâmbătă, 13 august, precipitații abundente și furtuni.

Conform unui comunicat ATAC, de la aproximativ ora 8:00, din cauza „pagubelor provocate de vremea rea”, stația de metrou San Giovanni, de pe linia A, este închisă, trenurile trecând fără oprire.

Vremea rea a cauzat și pagube materiale, mai mulți copaci au căzut peste mașini parcate în apropiere, cum ar fi pe via di Monteverde, în zona Aventino, în viale Guido Baccelli, în zona Caracalla, unde nu mai puțin de trei arbori au căzut obstrucționând strada.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Inundații s-au produs pe via Leone IV, via dei Cerchi, viale Giulio Cesare, viale delle Milizie, piazzale Metronio, piazzale delle Gardenie, via Cilicia, via Trionfale, viale Romania, via di Val Cannuta, via Ostiense și Lungotevere Maresciallo Diaz, unde se atrage atenția că pot fi întâlnite „obstacole pe carosabil”.

@rotalianul