Gestul unui cățel din Italia: A refuzat să se despartă de stăpânul său și a sărit în ambulanța care l-a dus pe bărbat la spital

Într-un eveniment emoționant petrecut în Frosinone, regiunea Lazio, un câine a arătat o afecțiune remarcabilă față de stăpânul său, refuzând să-l lase singur după ce bărbatul s-a simțit rău în mod neașteptat, relatează Frosinone Today.

Incidentul a avut loc în timp ce bărbatul, însoțit de credinciosul său patruped, se plimba într-o zonă periferică a localității.

Martorii au relatat că bărbatul s-a prăbușit brusc la pământ, moment în care câinele a început să latre și să încerce să-l readucă în simțiri lingându-i fața.

Alarma a fost dată de trecătorii care au observat scena și au apelat la 118 pentru ajutor.

Șeful echipajului de urgență care a sosit la fața locului, doctorul Angelo Taglienti, și colegii săi au fost martorii acestei demonstrații impresionante de fidelitate.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

În timp ce urcau pacientul în ambulanță, câinele a surprins pe toată lumea urcându-se pe targă, lângă stăpânul său și refuzând categoric să coboare sau să fie mutat de acolo.

În fața acestei situații neobișnuite, doctorul Taglienti și echipa sa au luat decizia umană de a permite câinelui să rămână alături de stăpânul său pe durata drumului până la unitatea de primiri urgențe din Cassino.

La sosire, câinele a fost încredințat familiei bărbatului, care fusese alertată și a ajuns rapid la fața locului.

Această poveste a mișcat inimile multora, demonstrând încă o dată legătura specială care poate exista între un animal și stăpânul său.

Gestul doctorului Taglienti și al echipei sale de a permite câinelui să-și însoțească stăpânul într-un moment atât de critic este un frumos exemplu de compasiune și înțelegere față de acest legământ unic.