Grav accident de mașină în Italia, o mamă româncă a murit și doi copii de 3 și 6 ani au fost răniți

O femeie de origine română a murit joi, 13 august, în urma unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme, la Castel Volturno, un oraș din provincia Caserta (Campania). Doi copii, de 3 și respectiv 6 anișori au fost răniți, informează publicația Il Mattino.

Accidentul a avut loc în jurul orei 14:15, la intersecția dintre șoseaua Domiziana și via Squarcione, între un autoturism Alfa Romeo 156 și un Fiat 500. La bordul uneia dintre mașini călătorea o întreagă familie de români, părinții și cei doi copii de 3 și 6 ani.

Nu se cunoaște încă dinamica exactă a accidentului și care a fost motivul pentru care cele două autoturisme s-au ciocnit atât de puternic. Pompierii Detașamentului Mondragone au fost nevoiți să utilizeze instrumente speciale pentru a elibera pasagerii dintre fiarele contorsionate ale mașinilor.

Grav accident de mașină în Italia, o mamă româncă a murit și doi copii de 3 și 6 ani au fost răniți. Foto: Caserta News

Pentru mama româncă echipajul sanitar de la 118 care a ajuns la locul accidentului nu a mai putut face nimic, femeia a decedat în urma rănilor grave. Copiii au fost transportați la Spitalul Santobono din Napoli.

În cealaltă mașină implicată în accident se afla doar șoferul, un bărbat italian, care a suferit mai multe răni.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
@rotalianul