Grav accident în Italia între un autocar din Europa de Est plin cu pasageri și un TIR. Zeci de victime în urma impactului

ACTUALIZARE:

Deși inițial presa locală a transmis că mai multe persoane au murit în urma impactului dintre cele două vehicule, ultimele informații arată că, din fericire, nicio persoană nu a murit.

Cu toate acestea, dintre cele 30 de de persoane implicate în accident, majoritatea de naționalitate ucraineană și printre care se aflau și mulți copii, cel puțin 10 sunt în stare gravă.

ȘTIREA INIȚIALĂ:

Un grav accident a avut loc în această seară de 25 august 2023, pe autostrada A4 din Italia, în direcția Trieste, între localitățile Latisana și San Giorgio di Nogaro.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Conform informațiilor furnizate de pompieri, coliziunea s-a produs între un autocar care venea dintr-o țară din Europa de Est și un TIR.

Ca urmare a impactului între cele două mijloace de transport, s-au produs mai multe decese în rândul pasagerilor din autocar și mai multe persoane au fost rănite.

Din primele relatări reiese că sunt zeci de victime în total, fiind vorba atât de persoane rănite, cât și decedate.

La fața locului au intervenit două elicoptere medicale și mai multe ambulanțe, precum personalul de pe autostradă, poliția rutieră și pompierii.

Traficul pe autostradă a fost blocat în direcția Trieste pentru a permite accesul ambulanțelor cu sirenele pornite.

Accidentul s-a produs în jurul orei 19:30 pe un segment al autostrăzii cu trei benzi de circulație.

Pentru a facilita intervențiile de salvare, a fost stabilit un punct obligatoriu de ieșire la Latisana, provincia Udine, pentru cei care vin dinspre Venezia.

Numeroși pasageri ai autocarului au rămas blocați în interiorul vehiculului în urma impactului.

Doi dintre răniți au fost transportați la spital în stare critică cu elicopterele medicale.

Distribuie acest articol