Grav accident în Italia pentru un român de 29 de ani, transportat cu elicopterul la spital

Accidentul, în urma căruia un tânăr român a ajuns la spital în stare foarte gravă, s-a petrecut în cursul dimineții de astăzi, 14 Iunie 2021, pe strada provincială dintre localitățile Telti și Calangianus din provincia Sassari, situată în Sardinia. 

Din primele informații relatate de presa locală reiese că bărbatul, în vârstă de 29 de ani, conducea un autoturism Opel Agila și se îndrepta spre Calangianus. 

Era circa ora 16:30 când conaționalul nostru a pierdut controlul volanului, din motive în curs de investigare, și a ieșit cu mașina de pe carosabil. 

Autoturismul Opel s-a izbit astfel frontal de o stâncă de pe marginea șoselei, la kilometrul 17 de pe strada menționată mai sus, provocându-i tânărului de 29 de ani răni foarte grave și blocându-l între fiarele mașinii. 

Imagine de la locul accidentului.

La fața locului a fost solicitată intervenția paramedicilor, dar și a pompierilor, aceștia din urmă fiind nevoiți să-l extragă pe șofer dintre fiarele contorsionate ale autoturismului pentru a putea fi transportat la spital. 

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Personalul medical de pe ambulanță a constatat imediat, însă, că tânărul român se afla într-o stare critică și a solicitat intervenția unui elicopter medical pentru a-l transporta pe conaționalul nostru la spital în cel mai scurt timp.

Rotalianul - Revista Românului din Italia este și pe WhatsApp. Înscriete-te pe canalul nostru.

@rotalianul
zandra.ro%20