Grossetto – muncitor român de 19 ani mort în urma unui accident de muncă, ucis de trunchiul unui copac de eucalipt

Un tânăr muncitor român de numai 19 ani a murit în această dimineață de 26 iunie, 2017, în jurul orei 7:30, în localitatea Orbetello din provincia Grossetto, în urma unui tragic accident de muncă.

Din primele informații relatate de presa italiană reiese că tânărul nostru conațional se afla la muncă pe strada dell’Osa, din fracțiunea San Donato a localității Orbetello, unde avea sarcina de a tăia câțiva copaci de eucalipt. Se pare că băiatul lucra pentru o societate din localitatea Montalto di Castro care se ocupă cu defrișări.

Din nefericire, trunchiul unui copac pe care tânărul de 19 ani îl tăia cu drujba a căzut peste el și i-a provocat o traumă toracică atât de gravă încât a murit pe loc.

La fața locului au fost chemați atât medicii de la 118 cât și carabinierii dar și un tehnician de la biroul pentru siguranța la locul de muncă aparținând de ASL Sud-Ovest. Carabinierii împreună cu tehnicianul de la ASL vor stabili cu precizie cum a avut loc accidentul și dacă s-au luat toate măsurile de siguranță din partea firmei pentru a fi evitat un astfel de accident.

Trupul neînsuflețit al băiatului român a fost transportat la morga din localitatea Orbetello unde va rămâne pe toată perioada anchetei.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI