Guidonia – româncă de 33 de ani denunțată după ce și-a închis fiica de 7 ani în mașină timp de 2 ore pentru a juca la sloturi

O femeie de cetățenie română, în vârstă de 33 de ani, a fost denunțată luni, 25 aprilie 2017, de către carabinierii de la unitatea din Vicovaro după ce aceasta și-a închis fiica de numai 7 ani în mașină pentru a putea juca la jocurile de noroc electronice dintr-o sală din Villanova di Guidonia, provincia Roma.

Conform ziarului Repubblica, femeia română a ajuns la sala de jocuri în jurul orei 19:00 de luni și după ce a parcat mașina, care aparține bătrânei pe care aceasta o îngrijește, și-a închis fiica în mașină și a intrat în sală.

După două ore de când femeia a intrat în sală, proprietarul sălii de jocuri a observat fetița plângând disperată în mașina femeii și a anunțat carabinierii. Femeia, văzându-se atenționată de proprietarul sălii asupra faptei sale, s-a urcat în mașină și a fugit dar în dimineața zilei de marți, 26 aprilie, aceasta a fost găsită de carabinieri și denunțată pentru abandon de persoană minoră.

Conform Articolului 591 din Codul Penal italian, oricine abandonează o persoană minoră, mai mică de 14 ani, sau o persoană incapabilă pe motiv de probleme mintale, probleme fizice, de vârstă înaintată sau alte cauze și de a cărui custodie este responsabil, este pedepsit cu închisoare între 6 luni și cinci ani.

Pedeapsa este mărită dacă faptul este comis de un părinte sau părinte adoptiv, fiu, tutore legal sau soț/soție.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
@rotalianul