Haos pe un aeroport european, un turist a creat panică în rândul pasagerilor cu anunțuri false transmise la microfon

Un turist britanic a creat panică în rândul pasagerilor de pe aeroportul Zakynthos (Grecia) după ce a transmis anunțuri false de la microfonul unui birou nesupravegheat, aflat lângă o poartă de îmbarcare. „Zborul spre Gatwick (Londra) are o întârziere de șase ore”, a spus el, în engleză, iar după câteva minute au urmat alte anunțuri complet inventate despre alte zboruri întârziate.

Pasagerii aflați pe aeroport, care așteptau să se îmbarce, au intrat în panică neștiind că de fapt era vorba despre o glumă. Bărbatul a fost îndepărtat de la microfon de personalul de la Siguranța aeroportuară. Întreaga scenă a fost filmată de un băiat în vârstă de 22 de ani care a postat-o ​​pe profilul său TikTok.

În clipul video se poate vedea un tânăr stând în spatele unui birou nesupravegheat, la una dintre porțile de îmbarcare din aeroport. El spune la microfon: „Zborul spre Gatwick are o întârziere de șase ore”. La scurt timp, continuă cu alte informații false: „Din păcate, și zborul spre Manchester are o întârziere de șase ore”, doar că în ziua respectivă nu nu erau programate zboruri către Manchester.

Informațiile transmise au generat confuzie printre pasageri. Autorul videoclipului a povestit: „Așteptam să se deschidă poarta de îmbarcare când am auzit în difuzor niște anunțuri ciudate. Am ridicat privirea și l-am văzut la microfon, așa că m-am gândit să fac videoclipul. Bărbatul a făcut trei sau patru anunțuri despre zboruri întârziate de câteva ore. M-am amuzat când am văzut reacțiile oamenilor care nu-l puteau vedea și au crezut informațiile transmise de el.”

Bărbatul a fost arestat și nu i s-a permis să se îmbarce pe zborul pentru care avea bilet. Inițial, autoritățile l-au reținut și amenințat că va primi interdicție de a călători pentru următoarele trei zile, dar în cele din urmă l-au eliberat.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
@samwilsonacoustic

What a geeza, but Zante has him now ? #funny #comedy #airportfun #foryou #fyp #arrested #banter #viral

♬ original sound – Samuel Wilson