Horă românească pe un aeroport din Italia. Moment unic oferit de un grup de elevi din țara noastră

Un grup de tineri români, membrii ai Ansamblului Folcloric „Junii Brașovului” și de la Palatul Copiilor din Deva, care au participat în Italia la un festival, au transformat o așteptare obositoare într-o sărbătoare a folclorului românesc pe aeroportul din Catania.

Confruntați cu o întârziere de trei ore a zborului lor de întoarcere, tinerii au decis să folosească acest timp neașteptat liber pentru a împărtăși bucuria și tradițiile românești cu călătorii și personalul aeroportului.

Au scos instrumentele muzicale din bagaje și au început să cânte și să danseze o horă românească, transformând terminalul aeroportului într-o scenă improvizată.

photo_2024-03-19_17-43-49
Captură video Antena 3

Această manifestare artistică spontană a captat atenția și admirația celor prezenți, transformând momentele de așteptare într-o ocazie de sărbătoare și promovare a culturii românești.

Înregistrarea video a acestui moment excepțional, publicată pe Facebook de Antena 3, a fost împărtășită pe rețelele de socializare, unde a primit sute de aprecieri și comentarii entuziaste.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Mesajele internauților reflectă mândria și admirația pentru inițiativa tinerilor:

„Felicitări, românași!”, Bravo! Frumos mod de a petrece timpul!”, „Super! Felicitări copii frumoși sì talentați!”, sunt doar câteva dintre cele peste o sută de comentarii. Video mai jos:

Distribuie acest articol