Horoscop 2024 pentru românii din Italia – în „rotaliană”

Dragi romeni din Italia, iată ce vă rezervă stelele pentru anul 2024, informații scrise în „rotaliană”, ca să fie înțelese bine de tutti conaționalii nostri din cizmă.

Ariete (Berbec): Energia e al doilea nome pentru voi în 2024! Progetti noi la lavoro vă vor ține occupati. În amore, siete pronti pentru noi aventuri. Fate attenzione să nu exagerați!

Toro (Taur): Un an per costruire – atât în carriera cât și relazioni. Pazienza și determinazione vă vor duce lontano. Investimenti deștepte ar putea să vă portare profit mare.

Gemelli (Gemeni): Comunicazione și socializzazione sunt cuvintele chiave. La lavoro,  ideile voastre sunt apprezzate. În amore, este momentul di essere mai deschiși și onesti.

Cancro (Rac): Un anno di schimbări – dar în meglio! Vă adaptați rapidamente în carieră. În relazioni, ar putea fi momento di fare un pas importante.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Leone (Leu): Spiritul de lider și fascino vostru vă vor ghida dappertutto. La lavoro, să nu aveți paura de avea iniziativa. În amore, pasiunea voastră va fi inarrestabile.

Vergine (Fecioară): Dettagli – asta e tot ce conta în 2024. Precizia voastră în lavoro va fi apprezzata mentre în relații, attenzione la micile gesturi: conta più decât cuvintele.

Bilancia (Balanță): Equilibrio și armonia sunt essenziali în acest an. La locul de muncă, cercate colaborări fruttuose. În relația sentimentală, compromessi vă pot aduce stabilità și felicità.

Scorpione (Scorpion): Un an de transformări profonde. La lavoro, le sfide vă vor face mai forti și cu amorele este momentul să lasciar andare ceea ce nu funziona più.

Sagittario (Săgetător): Avventura și esplorazione vă aspettano! În carriera, călătorii în interes de lavoro vă vor deschide nuove porte. În iubire, invece, pasiune și divertimento sunt la ordine del giorno.

Capricorno (Capricorn): Anul acesta e plin de fortuna pentru voi! În lavoro, veți avea oportunități de avanzamento. Nu uitați să comunicate eficient cu colegii. Stabilitatea e cuvântul chiave în amore. La familia vă va oferi mult sostegno.

Acquario (Vărsător): Creatività este parola magică pentru vărsători în 2024! Să nu vă fie paura să încercați cose noi la muncă. În relazioni, lăsați-vă cuore să vorbească. Viaggi spontane vă pot aduce sorprese fericite.

Pesci (Pești): Un an de riflessione interiore. La locul de lavoro, concentrați-vă pe bilancio – timp și energie. În dragoste, communicazione e più importante che mai. Ascoltate partenerul vostru.

Ricordate, stelele pot să vă ghideze, dar destino è în mâinile voastre. Forza e coraggio, cari români din Italia, și un felice 2024! 🌟🇮🇹🇷🇴