Horoscopul anului 2022. Previziunile astrologului italian Paolo Fox pentru toate zodiile

Paolo Fox, cunoscutul astrolog italian, a lansat recent ultima sa carte: „Paolo Fox – Horoscopul anului 2022”, în care puteți afla în detaliu ce spun predicțiile astrologice lunare și anuale despre dragostea, sănătatea, câștigurile financiare și condiția fizică a fiecărui semn zodiacal în parte.

Invitat obișnuit al multor emisiuni TV, inclusiv celebra „Ballando con le Stelle” (Dansând cu Stelele) ediția 2017, Paolo Fox este pasionat de astrologie încă din copilărie. Descoperit de actorul și producătorul TV italian Paolo Villaggio, Paolo Fox a fost invitat prima oară de Vilaggio ca „guest-star” într-una din emisiunile acestuia, difuzate la Odeon TV.

Ulterior, Fox a devenit o prezență permanentă a programelor naționale din Italia, atât la radio, cât și la televiziune. Ca toți experții în astrologie, Fox recunoaște că astrologia nu este o știință exactă, comparând-o cu prognoza meteo.

Iată cum vede el anul 2022, pentru fiecare dintre cele 12 semne ale zodiacului:

Berbec

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

2022 vă oferă șansa de a vă îmbunătăți viața, pentru a o face mai bogată și mai satisfăcătoare. Toată prima parte a anului va fi intrigantă, mai ales pentru sfera sentimentală. Jupiter va ieși din zodia voastră între mai și septembrie, lăsând directivele a ceea ce va fi un an și mai important, 2023. Va trebui să găsiți o anumită raționalitate pentru a depăși orice fel de provocare. În ceea ce privește munca, va trebui neapărat să rezolvați vechile probleme, pentru a da viață noilor proiecte într-un mod lipsit de griji. Amintiți-vă că noile locuri de muncă și interese trebuie să se bazeze pe raționalitate și experiență, nu pe grabă! Primăvara va fi interesantă, mai ales pentru recuperarea psihofizică și mentală. Vara va favoriza, de asemenea, un tratament sau o terapie. Unii nativi din Berbec vor avea acțiuni prodigioase, mai ales în săptămâna august. Vara se va încheia într-un mod pozitiv pentru condiția voastră fizică.

Taur

Una dintre problemele care vă îngrijorează este teama de a trece timpul sau de a pierde ceva de mare valoare. Primăvara vă aduce sfaturi de ieșire din starea de nemulțumire acumulată de-a lungul timpului. Prima săptămână a lunii aprilie poate dezamăgi, apoi totul va reveni la normal. Va fi o lună fierbinte pentru îndrăgostiți. Cei despărțiți, pe de altă parte, vor trebui să se răzgândească și să privească dincolo. Poveștile care se vor naște la mijlocul primăverii se vor baza pe atracția fizică. Platitudine în sezonul de toamnă. Cuplurile solide își vor continua călătoria netulburată. Dacă înainte încercați să vă impuneți cu orice preț pentru a clarifica cât de importantă a fost prezența voastră, în 2022 veți încerca o strategie opusă. Aceasta va fi absența voastră, ca să-i faceți pe ceilalți să înțeleagă cât de importanți sunteți. Munca independentă sau ideile originale vor fi încurajate. Separarea de lucrurile care vă fac să vă simțiți rău va fi obiectivul esențial pe care trebuie să-l atingeți în 2022.

Gemeni

Pentru Gemeni, noul an va fi împărțit în două părți. În prima jumătate vor apărea oportunitățile, vor ieși la suprafață noi îndoieli, vor exista experimente cu un nou stil de viață sau o schimbare de locuință. A doua jumătate, pe de altă parte, va fi mai ușor de abordat. Dacă există persoane de sex feminin în familia voastră, va trebui să aveți grijă de ele mai mult, mai ales în primăvară și vară. Perioada 23 iunie – 18 iulie va fi foarte intrigantă pentru sentimentele voastre. La locul de muncă, va fi important să evitați joburile care vă fac să vă simțiți striviți de responsabilitate sau subevaluați de angajatori. Noul an vă oferă protecția lui Saturn, un aliat decisiv pentru a depăși micile provocări. Va trebui întotdeauna să încercați să faceți lucrurile cu calm, pentru a evita confuzia, altfel riscați să greșiți și să faceți lucrurile de două ori.

Rac

Chiar și atunci când dați de greu, înțelegeți foarte bine că sunteți o persoană dedicată binelui celorlalți și, mai ales, celor pe care îi iubiți. În 2022, înțelepciunea voastră va spori și veți dori să o dăruiți și celor din jur. În dragoste, dacă inima voastră rătăcește de prea mult timp, să știți că noul an va face totul pentru a vă readuce pe drumul cel bun. Cei mai descurajați dintre voi vor renunța la căutarea unui suflet pereche și se vor mulțumi cu o aventură bună. Din primăvară va exista o revizuire care urmează să fie făcută, dar va trebui să depuneți eforturi pentru a păstra separate dragostea și profesia. Ceva se va mișca datorită lui Marte, din nou favorabil, din ziua de 5 iulie. Nu va trebui să repetați aceleași greșeli ale trecutului, chiar și din punct de vedere al muncii. Spre sfârșitul primăverii și începutul verii vor exista schimbări importante care vă pot afecta viața. Feriți-vă de controverse de tot ce cauzează stres! Va trebui să evaluați bine alegerile viciilor care vă pot afecta sănătatea.

Leu

- Continuarea după publicitate -

În 2022 veți fi gata să acceptați noi provocări și competiții. Veți încerca să rezolvați definitiv acele probleme care afectează mediul din jurul vostru. Opoziția lui Saturn vă va impulsiona să rupeți acele prietenii care nu valorează nimic. Noul an vă invită să lucrați la proiecte mai importante, să vă refaceți identitatea. Cel mai tânăr dintre nativi va risca să trăiască iubiri haotice sau chiar clandestine. Pentru a planifica un transfer, o schimbare de domiciliu sau un eveniment, va fi mai bine să vă faceți două conturi bancare sau să așteptați momente mai bune. Cuplurile care își doresc un copil, se căsătoresc sau locuiesc împreună vor putea da viață unor noi proiecte, dar numai în cea de-a doua parte a anului. În domeniul profesional, va trebui să vă suflecați mânecile, dar sunteți obișnuiți cu acest lucru. Pentru sănătate, anul va începe într-un mod agitat, cu prea multe opoziții planetare. Dacă la nivel fizic puteți avea dificultăți, va fi mai bine să vă opriți. Deciziile importante vor trebui luate cu mult calm.

Fecioară  

Toată lumea crede că sunteți prea cumpătați dar, de fapt, vreți să vă protejați viitorul și pe cel al oamenilor pe care îi iubiți. În 2022 vă puteți răsfăța cu produse de lux doar dacă aveți buzunarele pline de bani și, în ciuda acestui fapt, de fiecare dată când cheltuiți pentru a cumpăra ceva, veți fi cuprinși de sentimente de vinovăție. Fecioara iubește ordinea, dar este atrasă de haos. Este modestă în exprimarea propriilor sentimente, dar se implică în sentimentele celorlalți. Pentru celibatarii zodiei, 2022 va aduce atracții fatale. În domeniul profesional, va fi esențial să evitați greșelile. Cei care se simt marginalizați vor cere recompensarea corectă, chiar cu riscul de a pune sub semnul întrebării o colaborare fructuoasă. Locurile de muncă ce nu au stabilitate vor trebui evitate. Nativul Fecioară gândește prea mult și acest lucru îi aduce o uzură mentală. Ar fi potrivit să eliberați tensiunile, astrele de vară vă vor permite să începeți o îngrijire benefică, dar nu va trebui să neglijați micile afecțiuni fizice.

Balanță

În 2022 veți lupta pentru un ideal și chiar veți putea muta munții. În consecință, veți găsi de multe ori ocazia să luptați pentru a vă afirma ideile. Nu trebuie să-i considerați pe ceilalți ca pe o oglindă a emoțiilor voastre, ci ca pe niște spectatori ai proiectelor voastre. Vor fi momente în care va trebui efectuată o propunere sau o modificare, chiar dacă aceasta va costa un minim de sacrificiu sau risc. Vorbind despre locurile de muncă ideale, va trebui să faceți o treabă care să vă evidențieze creativitatea. Mulți dintre voi vor prefera ordinea și rigoarea și își vor spori determinarea interioară. Va fi important să dați tot ce este mai bun, să eliminați gândurile negative sau chiar să rupeți relațiile cu oamenii inutili. Din primăvară până în toamnă va trebui să vă ocupați de opoziția lui Jupiter. De aceea, acest 2022 va fi un an de definire a tuturor relațiilor. În lunile de mijloc ale anului s-ar putea să vă simțiți sub presiune și în unele zile chiar puțin distrași. Septembrie va fi o lună de recuperare.

Scorpion

În 2022 va trebui să fiți foarte atenți cu cuvintele, va fi mai bine să nu reacționați impulsiv în discuții. Câteva zile speciale ale noului an vă vor oferi posibilitatea de a deschide noi orizonturi. Feriți-vă, totuși, de oamenii care vor face totul pentru a vă împiedica. Știți foarte bine că gelozia este o sabie cu două tăișuri. Prin natura voastră, de fapt, sunteți posesivi chiar și față de prieteni sau lucruri. Când iubiți, transmiteți spiritualitate, dar vă trebuie o viață, înainte de a vă deschide complet. Când lăsați pe cineva în inima voastră, vă dezvăluiți secretele și cereți confidențialitate maximă. Consecințele care trebuie plătite în caz de infidelitate sunt destul de grele. Noul an vă împinge să dați tot ce aveți mai bun și să începeți o viață nouă, să aduceți idei și ambiții noi. Evitați contactele cu locuri de muncă și oameni care nu vă plac. Este recomandat să fiți atenți la alimente, în special cele picante. Va trebui să dormiți mai mult, așa că trebuie să evitați nopțile albe.

Săgetător

2022 va face parte dintr-un parcurs fizic și mental ce va fi finalizat în 2023. Dacă această călătorie este și despre iubire, nu trebuie să vă feriți de noi experiențe. Toți cei născuți în Săgetător, până la sfârșitul anului și mai ales în 2023, vor trebui să profite de toate oportunitățile care vor apărea. Sfârșitul primăverii va fi caracterizat de un cer astrologic frumos. Cei care vor să se separe vor trebui să vorbească clar. Celibatarii zodiei vor avea un cer favorabil în luna mai. Cuplurile motivate și puternice vor continua să-și facă planuri mari, nu numai pentru ei înșiși, ci pentru întreaga familie. În domeniul profesional, nu vă veți putea ascunde supărarea. Nu vă concentrați gândurile asupra oamenilor și activităților care nu merită atenția voastră. Vorbind despre sănătate și bunăstare, prima parte a verii va fi caracterizată de unele momente de disconfort, așa că va trebui să tratați o afecțiune. Dacă suferiți de probleme relevante, un medic sau un expert vă poate sugera soluțiile corecte. A doua parte din an, pe de altă parte, va fi destul de agitată, din cauza lui Mercur retrograd.

Capricorn

Canalul WhatsApp Rotalianul - Revista Românului din Italia

2022 va fi anul reflecției. Veți evita toate situațiile dificile și îi veți alunga pe acei oameni care vă obligă să faceți lucruri care nu vă plac. Pentru cei mai tineri dintre nativi, primăvara va fi anotimpul potrivit pentru a începe să-și găsească propria autonomie. Menținerea sentimentelor sub control este dificilă, motiv pentru care cheia toleranței va fi potrivită într-un an atât de special și variat. Nu păstrați lucrurile în interior, golirea sacului vă va fi de mare ajutor! În 2022 va trebui să faceți față imprevizibilului. Sunteți ambițioși, nu sunteți mulțumiți cu puțin și, prin urmare, doriți să aveți un rol social important. În 2022 veți deveni mai constructivi și nu veți pierde timpul degeaba. Dacă vă treziți că lucrați cu oameni nesiguri sau în situații nesatisfăcătoare, s-ar putea să vă gândiți să renunțați la tot. Prima lună a anului vă va oferi o energie suplimentară, numai bună de exploatat. Va fi bine să faceți toate activitățile cu calm și să evitați orice fel de agitație. Va trebui să evitați complicațiile și indolența, deoarece o anumită nepăsare v-ar putea costa foarte mult.

Vărsător

În 2022 va fi posibilă atingerea unui obiectiv mai vechi dar va fi necesară administrarea cu atenție a aspectului economic ce va rezulta ulterior. Pot ieși la iveală probleme vechi de familie care vor trebui clarificate cât mai curând posibil sau va trebui să vă confruntați cu cheltuieli suplimentare. În dragoste, cuplurile care doresc să iasă din criză ar trebui să parieze totul pe puterea de a împărtăși. V-ați schimbat profund în ultimii doi ani, iar oamenii cu care nu v-ați întâlnit de mult timp, încă nu pot accepta schimbarea: dați-le timp! Noua poziție a lui Jupiter, favorabilă din luna mai, vă va ajuta să vă transformați relațiile în ceva mai profund și mai plin de satisfacții. Veți încuraja munca creativă. Desigur, banii sunt importanți, dar gândiți-vă că există lucruri care oferă recompense mai mari, cum ar fi dragostea, prietenia, spiritualitatea, căutarea unui ideal. În 2022 va fi esențial să vă eliberați mintea de prejudecățile vechi. În lunile de primăvară vă veți grăbi să faceți prea multe lucruri deodată. Trebuie să vă manifestați foarte calm și fără grabă.

Pești

Sensibilitatea voastră nu va avea limite, iar intelectul vostru va fi la apogeu. Explorarea profunzimilor minții, inconștientului va fi foarte importantă pentru voi. Sunteți romantici, iar în 2022 veți înceta să fiți duri și vă veți lăsa copleșiți de emoții, veți experimenta totul într-un mod spontan și plăcut. O viață obișnuită, plictisitoare sau nesemnificativă nu vă interesează. Este nevoie de o mare motivație pentru a merge mai departe. În noul an, va trebui să încercați să calibrați aceste senzații care în viață v-au adus de multe ori în vârf dar care au reușit să vă facă să cunoașteți abisurile nerezonabilității și melancoliei. Alegeți acele activități care vă pun în valoare talentul! În timp ce iubiți stabilitatea, rămâneți puternic atrași de schimbare. Va trebui să evitați locurile de muncă în care ambiția voastră nu este susținută. Iarna va fi un sezon propice pentru a începe planificarea îngrijirii sănătății. Recuperarea este necesară pentru nativii care anul trecut au avut un declin psihologic dar și fizic. Primăvara va fi un sezon ideal în acest sens.

@rotalianul