„În căutarea unui soț”. Metoda prin care o tânără speră să-l găsească pe bărbatul vieții sale

În era întâlnirilor online, unde sperăm adesea să găsim partenerul perfect, o tânără a ales o abordare neconvențională și posibil eficientă.

Karolina Geits, o tânără de 29 de ani din New York, de profesie model, a decis să renunțe la aplicațiile de dating, considerându-le o pierdere de timp, și a adoptat o metodă inspirată din comediile romantice, relatează Daily mail.

Într-un oraș vibrant, renumit pentru străzile sale pline de viață și comunitatea multiculturală, căutarea iubirii de către această femeie a devenit o poveste captivantă.

Plictisită de neîncetata căutare virtuală, Karolina a ieșit pe străzile metropolei cu un carton în mâini pe care a scris un mesaj extrem de simplu: „În căutarea unui soț”.

Această inițiativă neobișnuită, care ar putea părea desprinsă dintr-un film, a atras atenția trecătorilor și a stârnit reacții diverse în orașul american.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Karolina a explicat gestul său drept o reacție la frustrarea generată de experiențele dezamăgitoare de pe aplicațiile de dating:

Am simțit că totul era o pierdere de timp, așa că am decis să iau situația în propriile mâini”, a spus ea. Determinarea ei de a găsi dragostea într-un mod atât de direct și personal a surprins mulți trecători.

Deși nu se știe încă dacă această metodă neconvențională i-a adus partenerul mult visat, inițiativa sa îndrăzneață a devenit un subiect de conversație și, posibil, o inspirație pentru cei care caută dragostea departe de lumea virtuală.

În orice caz, povestea ei subliniază dorința umană de conexiune autentică într-o lume tot mai digitalizată. VIDEO mai jos:

@karolinageits I'll find him anyway 🤍 #model #reactionvideo #viralvideo #walkingdownthestreet #peoplesreaction #reaction #paparazzi #prank #viraltiktok #viralvideo #lookingforahusband ♬ original sound – Karolina Geits