Încă o tragedie pentru românca din Italia al cărei fiu a murit în accident, tatăl băiatului a fost ucis imediat după înmormântare

Dublă tragedie pentru Maricica Morariu, românca din Italia al cărei unic fiu a decedat la vârsta de numai 15 ani într-un tragic accident: la câteva ore după înmormântarea băiatului a murit și tatăl acestuia, fostul soț al conaționalei noastre.

Ionel M., tatăl adolescentului care și-a pierdut viața în accidentul de la Șcheia, județul Iași, a murit la scurt timp după ce și-a condus fiul pe ultimul drum.

Ionel a participat la înmormântarea fiului său și apoi s-a dus la băut, fără să se mai întoarcă acasă, relatează Observator.

1200-2023050594440 (4)
Ionel M. și fiul său, Eduard Morariu

Joi după-amiază, 4 mai, bărbatul a fost găsit într-o baltă de sânge, fiind transportat la spital cu traumatism cranio-cerebral și în comă de gradul patru. Deși a fost supus unei intervenții chirurgicale, acesta nu a supraviețuit.

Agresiunea a avut loc în urma unui conflict spontan între Ionel M. și un tânăr de 18 ani, bărbatul având o aventură cu mama acestuia din urmă.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Tânărul este acum cercetat pentru crimă și a fost internat la Institutul Regional de Psihiatrie Socola.

Maricica Morariu, mama adolescentului de 15 ani, Eduard Morariu, lucrează în Italia și și-a exprimat durerea într-un interviu pentru BZI.

Ea a povestit despre planurile pe care le avea pentru fiul ei:

„Este singurul meu fiu. Am vorbit cu el joi (27 aprilie 2023 – n.r.). Mi-a spus că merge la stână, pentru că vrea să aibă un bănuț al lui. Tatăl său nu era de acord, s-au certat puțin, dar nu a fost ceva ieșit din comun. Ionel voia să îl protejeze și să-l știe acasă. Când am aflat, am crezut că mor. Aveam planuri mari. Voiam să vin în vară să îi facem buletinul și să-l aduc în Italia, să ajungă un om mare. Nu am mai reușit.”

Accidentul care i-a răpit fiul a avut loc în urmă cu câteva zile, când doi tineri, de 21 și 15 ani, au murit după ce mașina în care se aflau s-a izbit de un stâlp de electricitate și apoi de gardul unei case.

Distribuie acest articol