VIDEO | Incendiu puternic într-un bloc din Italia, fațada clădirii a fost cuprinsă de flăcări în întregime

Un incendiu puternic s-a produs la Milano astăzi, duminică 29 august, în via Antonini, nr 32, unde fațada unui zgârâie-nori a fost în întregime cuprinsă de flăcări. Până la acest moment nu se știe dacă există victime.

Conform publicației Il Messaggero, focul s-a extins și la numărul 34, unde locuiesc 70 de familii. Un număr de 20 de persoane au avut nevoie de asistență medicală, dar nimeni nu este în stare gravă.

- Continuarea după publicitate -
Bloc cuprins de flăcări la Milano

Incendiul ar fi izbucnit la ora 17:36, la etajul 15 al imobilului și în scurt timp s-a extins la întreaga fațadă. O coloană foarte înaltă de fum negru se ridică din clădire, vizibilă la mulți kilometri distanță. Zeci de echipe de pompieri sunt prezente la fața locului, inclusiv șase ambulanțe și o autospecială pentru cazuri de maxi-urgență.

Pompierii încearcă să stingă flăcările, dar operațiunile sunt îngreunate de faptul că incendiul a cuprins imediat întreaga clădire. Flăcările au ars materialul exterior și a redus structura la un „schelet” metalic. Strada este blocată și operațiunile de stingere sunt încă în desfășurare. Cauzele incendiului nu sunt deocamdată cunoscute.