VIDEO | Incendiu puternic într-un bloc din Italia, fațada clădirii a fost cuprinsă de flăcări în întregime

Un incendiu puternic s-a produs la Milano astăzi, duminică 29 august, în via Antonini, nr 32, unde fațada unui zgârâie-nori a fost în întregime cuprinsă de flăcări. Până la acest moment nu se știe dacă există victime.

Conform publicației Il Messaggero, focul s-a extins și la numărul 34, unde locuiesc 70 de familii. Un număr de 20 de persoane au avut nevoie de asistență medicală, dar nimeni nu este în stare gravă.

Bloc cuprins de flăcări la Milano

Incendiul ar fi izbucnit la ora 17:36, la etajul 15 al imobilului și în scurt timp s-a extins la întreaga fațadă. O coloană foarte înaltă de fum negru se ridică din clădire, vizibilă la mulți kilometri distanță. Zeci de echipe de pompieri sunt prezente la fața locului, inclusiv șase ambulanțe și o autospecială pentru cazuri de maxi-urgență.

Pompierii încearcă să stingă flăcările, dar operațiunile sunt îngreunate de faptul că incendiul a cuprins imediat întreaga clădire. Flăcările au ars materialul exterior și a redus structura la un „schelet” metalic. Strada este blocată și operațiunile de stingere sunt încă în desfășurare. Cauzele incendiului nu sunt deocamdată cunoscute.