Incident neobișnuit în Italia: Un român și un italian au căzut într-un râu de la 15 metri înălțime

Două persoane, un român și un italian, au avut parte de un incident neobișnuit în timp ce se aflau pe drumul cunoscut sub numele de Strada della Forra, localitatea Tremosine sul Garda, regiunea Lombardia.

În jurul orei 3:30, de vineri dimineață, 16 iunie, cei doi bărbați au oprit mașina în care călătoreau pentru a urina la marginea drumului, dar, în circumstanțe încă neelucidate, au căzut aproximativ 15 metri în albia râului Brasa, relatează Corriere della Sera.

Incidentul a avut loc în apropiere de un renumit restaurant turistic, pe o zonă înaltă care oferă o panoramă spectaculoasă asupra localității.

Aici, drumul îngust se învârte în jurul versanților stâncoși ai canionului, oferind un peisaj mirific, dar și un risc crescut de accidente.

După ce ambii bărbați au căzut în râu, au început să strige după ajutor.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Carabinierii din Salò au ajuns la locul incidentului, împreună cu pompierii care au avut nevoie de două echipe pentru a-i recupera din apă pe cei doi bărbați din apă.

648c218b27f72 (1)

Unul dintre ei a fost salvat cu ajutorul unei platforme aeriene de către personalul specializat în salvări montane și fluviale, în timp ce celălalt a fost adus cu brațele în siguranță la marginea râului.

Victimele au suferit doar câteva zgârieturi și contuzii. Surprinzător, ambii au refuzat să fie transportați la spital pentru investigații suplimentare.

Sunt efectuate cercetări pentru a se stabili cu exactitate cum s-a produs acest incident neobișnuit, care, în ciuda potențialei sale gravități, s-a încheiat fără consecințe tragice.

Distribuie acest articol