Incredibila călătorie a unui mănunchi de baloane colorate. A zburat din Italia în România cu un mesaj de Crăciun

Un mănunchi de baloane colorate cu un mesaj de pace și urări de sărbători, lansat în aer pe data de 20 decembrie de copiii de la grădinița din Montanera, provincia Cuneo, din Piemont, a ajuns la peste 1.500 de km distanță și a aterizat în grădina unei românce din satul Murani, județul Timiș, relatează La Guida.it.

În una din zilele premergătoare Crăciunului, copiii de la grădinița din Montanera, o mică localitate cu aproximativ 750 de locuitori, situată la circa 15 km de Cuneo, au lansat în aer un mănunchi de baloane colorate, cu un mesaj de pace și cu urări pentru sărbătorile de iarnă. Pe biletul atașat erau trecute numele grădiniței și datele de contact.

Baloanele s-au înălțat în aer și au călătorit peste 1.500 de km. Ele s-au oprit în România, în grădina unei femei din satul Murani, județul Timiș.

Impresionată de incredibila poveste de călătorie a baloanelor, conaționala noastră a decis să răspundă copiilor din Montanera. Ea a sunat la numărul de telefon indicat pe biletul atașat mănunchiului de baloane și i-a avizat că mesajele lor au fost primite cu dragoste și căldură de o persoană care locuiește în România.

Apoi, le-a trimis printr-un email fotografii cu baloanele aterizate în grădina sa și le-a transmis și ea gânduri bune și urări de sărbători fericite. „Magia Crăciunului a devenit realitate!”, a scris o persoană pe grupul „Sei di Montanera se….”, care a povestit această frumoasă întâmplare.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Sursa foto: La Guida

Mesajul lor de pace și de sărbători fericite a ajuns la 1.500 de km distanță, „datorită magiei Crăciunului și visului unei mici comunități ca a noastră care a reușit să încălzească inimi de la distanță”, au transmis copiii și educatorii din Montanera.