„Îngrijitoare deprimate, c..ve fără rușine, vă extermin!” O italiancă a fost condamnată la închisoare pentru defăimare

O italiancă în vârstă de 22 de ani, Michela Bartolotta, a fost condamnată astăzi la închisoare pentru că a adus jigniri poporului român într-un text publicat pe pagina sa de Facebook patru ani în urmă, informează Padova 24 Ore.

Fraza era adresată comunității românești, era clară și nu lăsa nici un dubiu, la baza sa era ura dar și rasismul îndreptat împotriva întregii noastre nații: „Eu și poporul român nu vom putea fi niciodată de acord” scria Michela, apoi continua „c..ve fără rușine, îngrijitoare deprimate şi alte elemente urât mirositoare lipsite de civilizaţie şi educaţie, mai devreme sau mai târziu vă extermin!”

Michela Bartolotta a fost condamnată astăzi la 4 luni de închisoare, sentință suspendată și fără mențiune în cazierul judiciar, pentru exprimarea unor insulte împotriva poporului român. Povestea a început în luna iulie acum patru ani în urmă. Bartolotta, rezidentă în Selvazzano Dentro și la vârsta de doar 18 ani pe atunci, a scris anumite fraze considerate rasiste pe Facebook, la adresa poporului nostru.

Tânăra a fost condamnată la patru luni de închisoare pentru difuzarea unor idei care jignesc reputația unui grup de persoane cu circumstanța agravantă de instigare la discriminare și la ură etnică.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Procurorul Giorgio Falcone a cerut o sentință de șase luni, sub infracțiunea de „defăimare” și „distribuire de idei ofensive” dar judecătorul a luat în considerare faptul că tânăra femeie și familia ei și-au cerut imediat scuze, în spațiul public. Astăzi povestea se închide și din punctul de vedere al justiției. Cu o condamnare pentru Michela Bartolotta.

Sursa foto: alassio.eu

Distribuie acest articol