Îngrijitoare moartă în Italia, accidentată de camionul pompierilor. Regretele prietenilor: „Femeie sensibilă și artistă”

Un grav accident rutier petrecut în după-amiaza zilei de miercuri, 9 decembrie 2020, în localitatea italiană Pesaro din Marche, a dus la moartea unei femei în vârstă de 56 de ani care a fost accidentată de camionul pompierilor, iar rănile suferite de aceasta i-au fost fatale.

Din primele informații reiese că tragedia a avut loc în jurul orei 17:00 de miercuri la intersecția dintre Strada Statală Adriatica și via Buccari, în apropierea unității de pompieri din Pesaro. Din motive în curse investigare încă, un camion al pompierilor care se întorcea la unitate a accidentat o femeie care circula pe bicicletă.

Impactul a fost fatal pentru biciclistă care a fost identificată ulterior ca fiind o îngrijitoare moldoveancă în vârstă de 56 de ani pe nume Nina Moisei. Femeia trăia de mulți ani în Italia și era foarte apreciată de localnici. În urma ei, informează publicația regională YouTVRS, rămân doi fii, o fată stabilită în România și un băiat care trăiește în Luxemburg.

Nenumărate mesaje de regret am găsit publicate pe Facebook din partea cetățenilor italieni care au cunoscut-o pe Nina, chiar și numai virtual, în special prin prisma pasiunii ei pentru fotografie și pentru ciclism.

„Pentru o femeie senină, simpatică și mereu disponibilă cu toți, o persoană pe care aș fi vrut să o întâlnesc, dar destinul a dus-o departe pentru totdeauna. Vreau să-mi amintesc de tine mereu așa, Nina Moisei, cu fotografiile tale pe care le-am pus într-un montaj de ziua ta. Sper să găsești liniștea acolo sus. R.I.P. Sincere condoleanțe familiei”, a scris Lorenzo pe profilul său Facebook.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„Nina Moisei
Una dintre noi
O femeie care iubea ciclismul ca și mine
N-am văzut pe nimeni pe bicicletă luând viața altcuiva
Îi invit pe cei care au mașini să fie conștienți de faptul că au o armă în mâini
La școala de șoferi ar trebui să ne învețe asta
La fel este valabil pentru oricine conduce un vehicul
Să respecte regulile
Suntem implicați cu toții și, în final, de vină este mereu graba
Dar multe accidente am fost nevoită să le evit pedalând pe bicicletă și nu din vina mea
La fel cum mă enervează și bicicliștii care trec pe roșu, cei care merg pe contrasens, cei care te depășesc în timp ce tu te oprești
Cred că oricine provoacă un accident nu mai trăiește, chiar dacă nu moare
Cei care mor lasă mereu și o întrebare fără răspuns pe lângă golul din suflet
De ce?
Ciao Nina… femeie sensibilă și artistă
Sper că măcar tu să nu fi simțit nimic
Pentru că cine vede și aude totul, suferă și pentru cei care rămân în urmă”, a scris și Laura.