Îngrijitoare moldoveancă din Italia găsită moartă într-un motel. Fiul ei a dat-o dispărută în urmă cu 3 săptămâni

O femeie originară din Republica Moldova, dar care lucra în Italia ca „badantă”, a fost găsită fără viață într-un motel din localitatea italiană Prato, în Toscana. Femeia fusese dată dispărută în urmă cu trei săptămâni de fiul ei care trăiește în alt oraș, informează ziarul La Nazione.

Olga Korcinskaia, 55 de ani, găsită moartă în Italia. Foto; Facebook

Olga Korcinskaia, în vârstă de 55 de ani, lucra de mulți ani în Prato, iar fiul ei lucrează în localitatea Lucca, mai precizează sursa citată. În urmă cu câteva săptămâni, tânărul s-a prezentat la carabinierii din Lucca pentru a denunța dispariția mamei sale cu care nu mai reușea să intre în contact încă din data de 12 noiembrie.

Carabinierii din Lucca au transferat cazul colegilor din Prato care au dat imediat startul unei anchete. Conform celor relatate de fiul femeii, aceasta locuia împreună cu un bărbat, dar când carabinierii s-au prezentat la apartamentul respectiv, acesta a declarat că Olga nu mai locuia acolo de ceva timp.

În cele din urmă, anchetatorii au găsit-o pe femeia moldoveancă fără viață într-o cameră dintr-un motel din Prato. Din primele informații reiese că decesul ar fi survenit din cauze naturale.

Distribuie acest articol